Šíp.deník.cz

LACINÁ EROTIKA: Největší "trapky", které nic neumějí, jen se svlékají!

7 fotografií 7
18+
Klidně si mě vyfoť nahou! Tak zní nové heslo hvězdiček...
Klidně si mě vyfoť nahou! Tak zní nové heslo hvězdiček...
Zdroj: Koláž Šíp
Britské hvězdičky Kayleigh Morris (vlevo) a Melissa Reeves se mají rády... ... a dělají si naschvály. Kayleigh stáhla Melisse šaty. Na příští party si holky role prohodily. Melissa Reeves dokonce kamarádce prso olizovala!
Sdílej článek:

Tyhle dámy jsou známé, ovšem ne tak, jak by si představovaly. A tak se nezdráhají odhalit na veřejnosti, jen aby bylo o čem psát…  

Svlékací hvězdičky se najdou především v ulicích Hollywoodu, ovšem i noční Londýn je v tomto ohledu městem hříchu. Hezké tvářičky, které se většinou epizodně proslavily v nějaké reality show nebo se snaží prorazit v modelingu, si našly novou cestu do zpráv.

Při večerních tazích městem prostě shodí ramínko a ukážou přítomným paparazzi fotografům něco navíc. Podprsenka je v jejich případě pochopitelně jen kus oblečení, který by překážel…

A tak se „trapky" jako Phoebe Price (42), Frenchy Morgan (39), Nadeea Volianova (28) a další svlékají pro chvilkovou slávu. Nikdo jim naneštěstí ještě neřekl, že jejich laciná erotika jim stejně kariéru neudělá a nějaký ten talent je vážně potřeba!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů