Šíp.deník.cz

Novomanželka Monika UTEKLA OD MANŽELA: Proč nechtěla být po boku Leoše Mareše?

Je to jen měsíc, co si pohledná redaktorka Monika Koblížková řekla sladké "ano" s naším nejlépe placeným moderátorem Leošem Marešem. Jenže utekla jen krátká chvíle od momentu, kdy si slavný pár má užívat především své lásky, nového statusu a položit základy pro šťastné manželství, a po romantice jako by se slehla zem. Místo zamilovaného "tokání" jsou manželé od sebe a každý si užívá svého života!

1 / 18
Novomanželé jsou čím dál tím více zamilovanější.

Leoš Mareš si vždycky přál ženu, která na něm nebude závislá.

Leoš na nejapné vtípky zatím nereaguje.Zdroj: Profimedia.cz

Láska, zamilovanost a slib, že spolu budou žít až do konce života v dobrém i zlém. To pojí známý pár Leoše Mareše a Moniku Koblížkovou, teď už Marešovou. Jenže to vypadá, že ani svatba nezastavila toulavé boty módní redaktorky.

I když to vypadá, že spolu tráví každou volnou chvíli, není tomu ve skutečnosti tak.

Nedají bez sebe ani ránu.Zdroj: Profimedia.cz

Místo toho, aby se o novomanžele starala, podstrojovala mu, byla to pořád pro něj, zatoužila opět po svobodě. A své touhy nechce jen tak zahodit, ale prostě je vždycky vyslyšet. Možná to je tajný recept na to, jak si udržet přelétavého Leoše.

Leoš Mareš by totiž nebyl jen tak s nějakou průměrnou holkou, na něj se musí "od lesa".

Leoš si svou Moniku neustále hlídá.Zdroj: Profimedia.cz

Prostě si dokáže vydupat to, že i ve vztahu chce být aspoň trochu svobodná, a tak to vždycky chtěl i Leoš. V minulosti měl holky, které se na něj vždycky upnuly a chtěly s ním trávit veškerý volný čas, ale v tomto ohledu je Monika úplně odlišná.

Až se asi Leošovi stýská, když mu jeho milá tak často frnkne.

Leoš má se svou bývalkou skvělé vztahy.Zdroj: Profimedia.cz

A teď to předvedla i celému světu. Krátce po svatbě se rozhodla zvednout kotvy a na chvíli si od manžela odpočinout. Nechtěla být ta zbohatlická panička, která sedí doma a čeká na manžela. Potřebuje si od něj a jeho rychlého životního tempa odpočinout.

Leoš Mareš je workoholik, nedokáže bez svý práce být ani chvíli. Ale Monika mu dokáže ukázat, že odpočinek si nemusí vyčítat.

Leoš umí lidi rozhecovat.Zdroj: Profimedia.cz

Sbalila se, vzala s sebou maminku a odletěla k moři na dámskou jízdu, aby si od manželství a Leoše odpočinula. Ale není to brzo na to utíkat z manželství, když jsou s Leošem svoji teprve měsíc. Co bude dělat za pár let?

Z Moniky se díky Leošovi stala hvězda první velikosti, tím si je vědoma. Ale kariéru si chce vybudovat sama.

Monika Koblížková je pohledná žena. Zdroj: Profimedia

Za pár let ale asi už bude maminkou, proto si teď užívá svobodu, jak jen může. S miminkem se jen tak nezvedne a neodcestuje, jak se jí zlíbí. Musí využít zatím toho, že doma nemá žádné závazky, Leoš se o sebe dokáže postarat sám.

Až přijde miminko, bude to daleko těžší se sbalit a odjet na druhý konec světa. To si Monika moc dobře uvědomuje.

Je sexy více než dříve.Zdroj: Profimedia.cz

Nikdy si Leoš nepřál typickou manželku, která bude závislá na něm, nejen finančně, ale i emočně. Sice ho Monika určitě miluje z čisté lásky, ale nedělá jí problém od něj odcestovat na nějakou dobu a také si to dokáže zaplatit sama.

I bez Leoše se jako pravá dáma dokáže pohybovat ve vybrané společnosti.

Co se mezi Monikou a Andreou stalo?Zdroj: Profimedia.cz

Prostě ho svou nezávislostí okouzlila natolik, že jejímu kouzlu nadobro Leoš podlehl. Novomanželce věří natolik, že ji s klidným svědomím pustí na dovolenou, zatímco sám pracuje. Oba si odpočinou od závazků manželství a těší se na sebe. Takový recept by na šťastné manželství mohl fungovat.

Leoš si zatím nemůže na nic stěhovat, ani na toulavé boty novomanželky. V tom ji naopak podporuje.

Podmanila si Karlovy Vary.Zdroj: Profimedia.cz

Více pikantností ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů