Šíp.deník.cz

OBROVSKÉ TAJEMSTVÍ herce Jiřího Macháčka: Tohle neměl NIKDO VĚDĚT!

O herci Jiřím Macháčkovi se toho moc neví, ale když vypluje na povrch nějaká pikantnost z jeho soukromého života, tak to stojí na to. Hvězda filmu Samotáři není žádný troškař, musí mít jen to nejlepší. Co se snažil před veřejností všemožně utajit?

1 / 18
Jiří Macháček

Jiří MacháčekZdroj: Profimedia.cz

Herec Jiří Macháček vypadá jako takový pohodář, chlápek od vedle, který je pro každou srandu. Ale přeci jen má jedno velké tajemství.

Jirka Macháček prostě vážný být ani snad neumí…Zdroj: Deník

Sympatický herec Jiří Macháček je velký tajnůstkář. Nejenže neukazuje svou rodinu, jen minimálně je vezme do společnosti, ale chce také utajit to, jak si plní své sny. A umělec rozhodně netroškaří. Teď se pořádně plácnul přes kapsu!

Občas vypadá, že nemá ani na kadeřníka, proto nosí dlouhé vlasy. Ale hluboko do kapsy opravdu nemá.

Jiří Macháček přišel o peněženku.Zdroj: Šíp

Tajil to před veřejností, jak jen mohl. Nechtěl, aby se mu někdo šťoural v životě, aby se hrabal v tom, co vlastní a nevlastní. V jakém luxusu si žije. Je to opravdu tajemný muž, který nepustí ani chlup ze svého soukromí.

Občas lidem přijde, že je to muž, kterému stačí pet lahev piva a buřt, ale nenechte se mýlit jeho neupraveným vzhledem.

Jiří MacháčekZdroj: Falcon

Jenže teď se šíleně přepočítal. Nějaký dobrák totiž vyšel s informací ven, že se herec má více než dobře. Utíká totiž z Česka, jak se jen dá. Nesnáší politickou scénu, která teď je, nechápe, jak někdo může volit politiky, kteří jsou teď ve vládě.

Je velkým kamarádem s Aňou Geislerovou a Jitkou Schneiderovou, které jsou velké aktivisty za to, aby se změnila politická scéna.

Jiří Macháček a Emília Vášáryová v hlavních rolích komedie Nestyda.Zdroj: Falcon

A možná tak trochu na protest, možná tak trochu, aby se známým mohl vytahovat, si pořídil prázdninové sídlo v Thajsku.  Po vzoru hollywoodských hvězd si on chce dopřát klidnou dovolenou. A jezdil tam tolikrát do roka, že se rozhodl koupit tam rovnou dům!

"Vyhrál si a vyzpíval" si doslova jmění. Ale kdo v této branži dělá, tak chápe, že je to občas velké dřina a není to zadarmo.

Jiří Macháček dostal k 42. narozeninám pořádné překvapení! Vůz Audi A5! To si ale zaplatil. Překvapením bylo, že vůz dostal od majitelů salonu nečekaně o čtvrt roku dřív, než čekal, na party Audi, kterou moderoval. Klíče přebíral v šoku. Zdroj: Šíp

Třeba je v tom trochu rozmaru, aby ukázal, že na to má. Jde přeci jen z role, nebere a nedostává za to žádnou almužnu. A do nemovitostí jsou ty nejlepší investice, hlavně ty u moře, kam můžete pozvat i přátelé, nebo to pronajmout turistům.

Nemusí řešit špatné počasí, protože v Thajsku je pořád teplo a moře teplé jako polévka.

Jiří Macháček v roli slavného moderátora televizní relace o počasí ještě netuší, jaké následky bude jeho falešná předpověď mít.Zdroj: Šíp

S rodinou tam létá především v zimě, kdy je tady chladno, což Jiří opravdu nesnáší. Rád je v Česku přes léto, ale jak se začne ochlazovat, hned bere roha. Když zrovna nemá natáčení, nic ho tu nedrží, tak proč by tu měl mrznout.

V létě rád chodí hrát golf, přes zimu se rád válí na pláži a jen relaxuje.

Jiří Macháček si cigaretku neodpustil ani na golfu.Zdroj: Šíp/Jaroslav Urban

Ale nechtěl se tím chlubit široké veřejnosti, aby ho lidé neodsoudili za to, jak si žije na vysoké noze, jezdí na drahé dovolené, kupuje domy u moře, a přitom oni se mají tak špatně. Sám ví, že jsou to tvrdě vydřené peníze, ale vysvětlujte to závistivým a zakomplexovaným lidem.

Tomu chtěl zpěvák předejít. Teď se ho možná budou ptát, kde na to vzal, ale on se tomu bude stejně jen smát, jako všemu.

Pořádnou show předvedl se svojí kapelou MIG 21 Jiří Macháček.Zdroj: ŠÍP/Mária Rušinová

Chcete se dozvědět více pikanstností ze života slavných? Klikněte na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů