Šíp.deník.cz

ONE DIRECTION zase SPOLU?! Doufáte marně, jeden z členů NECHCE!

Poslední rok, dva, stále slýcháváme o návratech velkých filmů, seriálů a hudebníků, kterými jsme jako mladší žili. Ať už jde o pokračování filmové klasiky Jurský Park, návrat seriálu Roseanne (tedy na jednu sezónu, než se z hlavní představitelky vyklubala rasistka) nebo české skupiny Lunetic. Fanoušci slavného boybandu One Direction se domnívali, že se kluci dají dohromady a zas zazpívají. A pak byla jejich srdce roztříštěna na milion kousíčků.  

1 / 18
Nejslavnější boyband světa, kapela One Direction, chystá unikátní akci pro fanoišky.

Je to jako u Spice Girls, vždy se najde jeden člen, který se brání znovu shledání slavné skupiny, kterou fanoušci bezmezně milují.

Nejslavnější boyband světa, kapela One Direction, chystá unikátní akci pro fanoišky.Zdroj: Sony Music

U Spice Girls se ničitelkou srdcí stala Victoria Beckham, když všechny vypekla a odmítla krásně honorované turné. U One Direction je to zase Liam Payne, který se ohání neuvěřitelně zaplněným rozvrhem.

Ne, že by byla skupina One Direction dekádu mimo světla reflektorů. Chlapci se rozpadli v roce 2016 (Zyan Malik se ještě rok před rozpadem rozloučil) a každý šel svou sólovou kariéru, a upřímně, všem to prospělo.

Kapela One Direction.Zdroj: Sony Music

Rozjuchané zamilované hitovky teď v rádiích nehrají, místo toho slyšíme dospělé songy s hlubším významem, lepší melodií a originálně zpracovanými videoklipy (zdravíme Harryho Stylese) a fanoušci to prostě milují! 

Přesto se pár dní zpátky proslýchalo, že by kluci mohli udělat takový malý minisrazík a zazpívat fanouškům pár svých hitů.

Nejslavnější boyband světa, kapela One Direction, chystá unikátní akci pro fanoišky.Zdroj: Sony Music


Niall, Harry, Louis, dokonce i Zayn, dlouho odloučený bratr, by souhlasili s malým koncertem pro ty největší srdcaře, kteří jejich rozpad i teď, O DVA ROKY POZDĚJI, prostě nedokázali rozdýchat.

Liam ale znovu shledání smetl ze stolu tou nejvyužívanější výmluvou v hudebním a filmovém průmyslu: Nemám na vás čas!

Nejslavnější boyband světa, kapela One Direction, chystá unikátní akci pro fanoišky.Zdroj: Sony Music


Přitom to podle dostupných informací byl on, který naděje o společném koncertu zažehl!Liam payne, One DirectionZdroj: winto

,,Ano, bavili jsme se o tom, že se sejdeme a uděláme pro fanoušky fantastickou show!“

Liam payne, One DirectionZdroj: winto


Ale jak to tak bývá, slova nejsou činy a Liamovi stačil jeden pohled do diáře, aby zjistil, že jedinou volnou chvilku na koncertování se starou partou bude mít možná tak za dva roky.

,,Moje nové album vychází na konci roku a pak se chystám na světové turné,“ zasvětil fanoušky do svého rozvrhu. ,, Jo, a taky se chystám fušovat do televize.“

Liam payne, One DirectionZdroj: winto


Liam Payne se podle posledních informací upsal další z nekonečné řady talentových show, tentokrát ne ve své domovině, Anglii, ale v Americe.

Liam payne, One DirectionZdroj: winto

,,Baví mě dělat hudbu a baví mě dělat v televizi. A chci dělat obojí!“ přiznal nadšeně, ale byl asi jediný. ,,Vždycky budu mít blízko k hudbě, ale teď se mi naskytlo tolik nových možností a já prostě cítím, že teď je ten čas roztáhnout křídla a zkusit všechno.“

Liam se v rozhovoru pro rádio rozpovídal i o počinech svých bývalých kolegů: ,,Je skvělé, že jsme se každý vrhli na něco svýho. Kluky s nadšením podporuju, všichni mají úžasnou hudbu!“

Současným partnerem Cheryl je o deset let mladší zpěvák Liam Payne.Zdroj: Profimedia

Potom se také vyjádřil k společnému koncertu: ,,Bylo by super zase udělat nějakou peckovou show, že? Doufejme, že se brzy sejdeme a něco vytvoříme.“

Liam payne, One DirectionZdroj: winto

Brzy rovná se za dva roky, aspoň podle Liamova rozvrhu. Fanoušci se tak budou muset spokojit alespoň s koncerty jednotlivých kluků, ve kterých sem tam zazní nějaká společná pecka z dob, kdy společně dominovali všem hitparádám.

Liam payne, One DirectionZdroj: winto

Nejnovější videoklip Liama Payna:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů