Šíp.deník.cz

Ornella Koktová si konečně užije DNY PLNÉ SEXU! Doma to ale nebude...

3 fotografií 3
Josef a Ornella vypadají šťastně.
Josef a Ornella vypadají šťastně.
Zdroj: Tilen Vajt
Ornella a Pepa v posteli Ornella Štiková a od pátku Koktová Josef si vzal za ženu o 36 let mladší ženu.
Sdílej článek:

Manželka Josefa Kokty má důvod k nebývalé radosti! Důvod? Po pěti společných letech si konečně splní sen - plánují první společnou dovolenou. A to v hodně velkém stylu. 

Čekala dlouhé roky, a teď se jí to konečně splní. Vnadná blondýnka na mateřské dovolené Šípu přiznala, že poprvé od doby, co se zná s Josefem, planují společnou dovolenou. "V květnu plánujeme opustit republiku. Bude to naše první dovolená. Destinace? Asi Francie, nebo Itálie a rozhodně už teď mohu říct, že se na ní budeme hojně oddávat sexuálním radovánkám. Pepa je konečně po operaci kyčle a v ten čas už bude úplně v pohodě, tak věřím, že si to užijeme," teší se Ornella. Syna Quentina bude hlídat její matka.

Kdo si myslel, že pár už má nějakou dovolenou za sebou, hodně by se pletl. "Byli jsme jen v Německu. O to víc se těším," dodala Ornella, která je v současnosti Josefovi největší oporou. "Kyčel ho ještě bolí a částečně je omezena jeho pohyblivost. Vše se ale lepší a věřím, že naši první dovolenou to neovlivní," dodala.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů