Šíp.deník.cz

Jejda! Slavná kráska si nepohlídala ZAŘÍZNUTÝ ROZKROK!

15 fotografií 15
To je vskutku nepřehlédnutelný slavný zářez...
To je vskutku nepřehlédnutelný slavný zářez...
Zdroj: Koláž Šíp
Taylor Swiftovou nachytali fotografové v ulicích New Yorku. Fanoušci byli doslova paf, že ji mohou vidět naživo! Populární pěvecká superstar si nenápadně si stahovala tričko... ... na veřejnost si totiž vyšla v leginách a možná sama tušila průšvih!
Sdílej článek:

Odhalená prsa a bradavky jsou vždy terčem diskuze. Ale ruku na srdce, pohled na ženský rozkrok je ještě o několik levelů jinde… O to zajímavější je to tentokrát v podání velmi slavné a velmi krásné hvězdy.

New York je město, které nikdy nespí. A tak jsou tu dnem i nocí na stráži paparazzi fotografové, kteří si tentokrát vyhlédli jednu z nejslavnějších a nejsledovanějších žen současnosti.

Na každém kroku špehovali v rušných ulicích Manhattanu americkou pěveckou hvězdu Taylor Swiftovou (26). Kromě profesionálních novinářů si bývalou country zpěvačku a dnes novodobou popovou princezničku fotili a natáčeli také natěšení náhodní kolemjdoucí.

Ne, chudák Taylor si opravdu nemůže dovolit na veřejnosti přešlapy. Ale jako na potvoru ji jeden zrovna potkal… Pozorným svědkům se totiž naskytl opravdu nevšední pohled!

Swiftová začátkem týdne navštívila vyhlášené fitness centrum a v upnutých sportovních legínách pak také posilovnu opustila. A to štíhlá blondýnka neměla dělat.

Blankytnou modří žíhané legíny se jí zařízly bez pardonu do rozkroku. Další komentář už snad ani není potřeba… Výmluvné obrázky najdete ve fotogalerii!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů