Šíp.deník.cz

ŽHAVÁ LÍBAČKA a pak...: Co spojuje Jakuba Ludvíka s Jiřinou Bohdalovou?

Známý fotograf Jakub Ludvík to v životě neměl moc lehké. V dětství mu zemřela maminka, kariéra fotbalisty mu nevyšla a nemohl najít tu pravou lásku. I když se kamarád celebrit snažil tvářit nad věcí, je v něm citlivá duše, kterou zná málokdo. Ale Šípu se v živém rozhovoru pro "Lucie, postrach celebrit" otevřel a rozpovídal o svém životě. I o tom, jaký vztah ho pojí se známou herečkou Jiřinou Bohdalovou.

1 / 20
Fotograf má k herečce hodně blízký vztah.

Fotograf Jakub Ludvík se ve světě slavných cítí jako ryba ve vodě.

S Jiřinou Bohdalovou si nesmírně rozumí.Zdroj: Profimedia.cz

Fotograf Jakub Ludvík je jedním z nejuznávanějších umělců u nás. Před jeho fotoaparátem se postavili takové špičky českého showbyznysu jako herec Miroslav Donutil, bývalá první dáma Lívie Klausová či fotbalista Petr Čech. Ale jen málokdo ví, že za jeho suverénním projevem stojí hodně velký šrám na duši.

Nerad o tom mluví, i po těch letech je to velmi citlivé téma.

Jakubovi maminka zemřela, když byl ještě malý kluk.Zdroj: Profimedia.cz

Jako malý kluk přišel za nejasných okolností o svou maminku. Měla se udusit ve vaně kvůli špatnému topení, ze kterého unikaly smrtelné zplodiny. Bylo to v době, kdy jí chlapec hodně potřeboval, kdy by měl cítit tu máminu blízkost. A to v něm zůstalo hodně zakořeněné.

Svou bolest se snažil udržet v sobě, nechtěl, aby lidé znali jeho bolestivé místo.

Jakubovi maminka zemřela, když byl ještě malý kluk.Zdroj: Profimedia.cz

„Je to moje třináctá komnata, hodně citlivé místo, které si nechávám pro sebe, protože to dodnes bolí. S tím se nedokážete jen tak smířit, zůstalo ve mně prázdné místo. Když jedu k tátovi na na barák, vždycky na její fotce udělám křížek,“ otevřel se v livestreamu pro Šíp.

Fotograf se radši obklopuje lidmi, aby nebyl pořád sám a nemyslel na špatné věci.

S Jiřinou Bohdalovou si nesmírně rozumí.Zdroj: Profimedia.cz

Od té doby, co si uvědomil, že mu maminku nemůže nikdo vrátit, začal si žít svůj život. Od táty se odstěhoval už v 17 letech, nechtěl se učit, rád si užíval života. Nakonec ale byl přeci jen rád, že dal na radu svého tatínka, který to s ním myslel dobře.

Od té doby se poznal se spoustou známých umělců, kteří jeho práci doslova propadli. Včetně Jiřiny Bohdalové.

S Jiřinou Bohdalovou si nesmírně rozumí.Zdroj: Profimedia.cz

„Přihlásil mě na obor fotograf. Netoužil jsem stát se fotografem. Já jsem chtěl být fotbalistou, hrál jsem za Bohemku, ale osud tomu chtěl jinak. Nakonec se mi focení začalo líbit, propadl jsem tomu. Mám rád lidi, se kterými se díky mému povolání setkávám,“ povídal dál pro relaci „Lucie, postrach celebrit“.

V minulosti měl Jakub rád mejdany, dokázal to táhnout do ranních hodin. Ale podle svých slov už je raději doma a odpočívá či sportuje.

Jakub Ludvík a Sagvan TofiZdroj: Musical production

A je někdo, koho ze showbyznysu nemusí, kdo byl na něj arogantní? „Na nikoho takového si nevzpomínám. Všichni byli tak nějak fajn. Prostě věděli, že jsme tým a respektovali se. Mám štěstí na dobré lidi,“ dodal.

Ale u žen nemá tolik štěstí. Zatím nenašel tu pravou, která by mu porodila dítě.

Jakub Ludvík a Iva MarešováZdroj: Musical production

Koho naopak ze světa slavných má rád? „To byl jednoznačně Petr Hapka. Jezdil jsem k němu na barák nebo on ke mně. Byli jsme si lidsky hodně blízko. Bral jsem ho jako hodně dobrého kamaráda. Po něm mi zůstala taky díra v srdci. To ho nemůže jen tak nahradit,“ vyprávěl dál

Hodně se toho mluvilo i o jeho vztahu s herečkou Jiřinou Bohdalovou. Vypadalo to, že u ní našel takovou tu mateřskou lásku, která mu od dětství chyběla. Umělkyně vždycky k Jakubovi přistupovala tak hezky rodičovsky, až všechny zaskočila hodně odvážná pusa, kterou překvapili na jednom večírku.

Vždycky se obklopoval hezkými ženami, ale nikdy nechtěl ženu přímo ze showbyznysu.

Míša Ochotská dorazila na akci rovnou z lodi, kde měla práci.Zdroj: Šíp/Jindřich Starý

„Jiřinka je moje dobrá kamarádka. Je s ní sranda, je lidská, přátelská, usměvavá. Jsem s ní rád. A hrozně rád jí fotím. U ní je taková zvláštnost, že se nikdy nenechá u mě líčit, ale upravuje se sama s pomocí své kadeřnice,“ rozpovídal se Jakub.

Bylo na něm vidět, že k ní opravdu vzhlíží a možná by si i přál, kdyby mu pomohla zapomenout na ztrátu své maminky. Tu tíhu z dětství si nese dodnes, bojuje s tím, jak se dá. A u Jiřiny asi našel tu správnou útěchu.

Herečka je pro fotografa důvěrnicí. Jakub na ní nedá dopustit, ale vášnivou líbačku si už prý radši nestřihnou.

S Jiřinou Bohdalovou si nesmírně rozumí.Zdroj: Profimedia.cz

Více drbů o světě slavných se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů