Šíp.deník.cz

Padá až na úplné dno? Temná TAJEMSTVÍ Justina Biebera vám vyrazí dech!

11 fotografií 11
Zlobivý hoch Justin Bieber zase jednou řádil...
Zlobivý hoch Justin Bieber zase jednou řádil...
Zdroj: Koláž Šíp
Justin Bieber a Pattie Malletteová Justin Bieber Justin Bieber fotil reklamu s modelkou Larou Stone. Justin Bieber
Sdílej článek:

Tenhle kluk si sice zpíváním vydělává miliony, ale žít byste s ním asi nechtěli…

Justin Bieber (22) musí být duší kempař, co si rád zamedituje a věci kolem sebe nijak moc neřeší. Aspoň to tak vypadá podle toho, jak bydlí. Podle všeho totiž zcela zdevastoval luxusní pronajatý dům, stejně jako ten předchozí a svým chováním až příliš připomíná partičky nepřizpůsobivých exitencí…

Své by o tom mohl vyprávět dům v Toluca Lake v Kalifornii, který si za 80 tisíc dolarů Justin pronajímá. „Je v dezolátním stavu. Všude jsou psí exkrementy, zbytky jídla, kolem kterých létají mouchy," říká jeden z Bieborových přátel. „Na záchodech to vypadá podobně, jako když si chcete odskočit někde na nádraží."

A pořádek v domě asi hned tak nebude… Když totiž jeho manažeři poslali do domu úklidovou firmu, odmítl Bieber její pracovníky vpustit. Je totiž zcela paranoidní, takže se bojí, že by mu kdokoli cizí mohl v domě nainstalovat skryté kamery.

„Ale jeho podivní přátelé, co típají cigarety na koberci, mu nevadí. O tom si myslí, že je to prostě rockový styl života. Jenže kdyby to viděli jeho fanoušci, udělá se jim špatně," uzavřel kamarád.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů