Šíp.deník.cz

Pamatuje si tuhle partu? Jak se dnes mají kluci z BACKSTREET BOYS

10 fotografií 10
Zdroj: Youtube
Jedním z prvních členů, který byl do kapely vybrán producentem Lou Pearlmanem byl Aj McLean. Když kapela začínala v roce 1993 bylo mu pouhých 15 let. Dnes je z Aje čtyřicátník, který už nezpívá jako holka, ale má pořádný chlapský chraplák. Kromě toho se dal na kérky, kterých má početně a taky má se svou ženou Rochelle Karidis dvě děti. Umí na kytaru, housle, bicí, saxofon, basu a piano. I Howie Dorough byl první volba producenta, který dával dohromady novou chlapeckou skupinu, která měla jen zpívat, nikoli hrát na nástroje. V roce 2010 vydal i sólové album, ale aktuálně ho baví BSB. Poté, co v roce 1999 zemřela jeho milovaná sestra na lupus, rozhodl se s touto nemocí bojovat a má vlastní charitativní organizaci. V roce 2007 si vzal svou dlouholetou přítelkyni Leigh při katolickém obřadu a mají spolu dvě děti.
Sdílej článek:

V roce 1993 se zformoval jeden z prvních boybandů, který dobyl svět. Nebyli to nikdo jiní než Backstreet Boys. Dívčí pokojíčky zdobili až do přelomu století, kdy posléze v roce 2002 vyhlásili pauzu, která trvala dva roky. Aktuálně vystupují v Las Vegas a dá se říct, že se ještě pořád těší vcelku slušné oblibě. Jak se ale členové slavné chlapecké skupiny změnili za uplynulých 25 let? Podívejte se do galerie. 

Jak zněly hity Everybody a Quit Playing Games With My Heart asi víme všichni. Ale jak vypadá jejich tvorba nyní? Poslechněte si poslední singl Backstreet Boys a posuďte sami. 

Zdroj: Youtube
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů