Šíp.deník.cz

Pamatujete si Kvída z filmu Báječná léta pod psa? Herec Wehrenberg snad nestárne

Herec Jakub Wehrenberg se proslavil rolí syna Ondřeje Vetchého a Libušky Šafránké. Postavě Kvída může vděčit za to, že přičichl k natáčení. Jenže povolání herce mu zas tolik nevonělo, tak zběhnul k jiné práci. Co vlastně teď Kuba dělá, že u toho ani nestárne? I po letech vypadá pořád jako vyjukaný klučík!

1 / 17
Herec se snad za ta léta vůbec nezměnil.

Takhle vypadal Jakub Wehrenberg při natáčení filmu Báječná léta pod psa.

Rolí Oskara se herec proslavil.Zdroj: Facebook.com

Sympatický herec Jakub Wehrenberg se dostal do podvědomí veřejnosti filmem Báječná léta pod psa. Hrál tam po boku takových hvězd jako Ondřej Vetchý či Libuška Šafránková. Hrál tam jejich trošku podivného syna, který poznává, co je život.

Od té doby se ale Jakub vůbec nezměnil. 

Rodina je pro Jakuba tím nejdůležitějším.Zdroj: Profimedia.cz

Zatímco Vetchý řeší druhou mízu a běhá za milenkami. Třeba za prsatou Alicí Bendovou, která odhodila stud a triko. Svými ňadry vyrazila dech nejen ostřílenému kolegovi, ale i jeho filmovému synovi.

Teď už by ale Jakubovi nevyrazilo dech jen tak něco.

Miluje svou práci režiséra.Zdroj: Profimedia.cz

Možná i proto se Jakubovi tolik natáčení líbilo. Užíval si každou scénu, byl přirozený, nic neřešil a poslouchal na slovo. Po úspěchu komedie si každý říkal, že Kvído pak půjde z role do role, ale najednou se po Wehrenbergovi slehla zem.

Kam se tento sympatický herec vlastně poděl?

Miluje svou práci režiséra.Zdroj: Profimedia.cz

Nabídky na role odmítal, přemítal o tom, kam by se vlastně měl jeho život ubírat. Ale necítil to, že by mělo být herectví jeho posláním. Ba naopak. Při představě dalšího natáčení před kamerou měl husinu a dělalo se mu mdlo.

Pak ale přišel na něco, co mu naprosto změnilo život.

Do společnosti chodí velmi rád.Zdroj: Profimedia.cz

Ale když si představil, že by stál za kamerou v pozadí natáčení, hned se mu rozjasnila tvář a už se viděl na režisérské židli. Najednou si uvědomil, že by vlastně v showbyznysu chtěl zůstat, ale nechce být na očích. Chce být ten, co všechno a všechny ovládá.

A jak ho lidi na slovo poslouchají. Přitom působí takovým křehkým dojmem, ale dokáže si sjednat respekt.

Umí se pořádně odvázat.Zdroj: Profimedia.cz

Začal na sobě pracovat, až se dostal opravdu k režisérské práci. Teď režíruje jeden z nejúspěšnějších seriálů u nás. V Ulici si teď dokonce střihl i jednu malou roličku, aby si oprášil povolání herce. Ale ta postava ho utvrdila v tom, že mu skotačení před kamerou vážně nechybí.

Pro co ale opravdu žije, není žádné natáčení, ale jeho krásná rodinka.

Rodinku má jako ze škatulky.Zdroj: Profimedia.cz

Kvída byste ale poznali i dnes bez mrknutí oka. Jakub se totiž ani trochu od dob natáčení filmu nezměnil. Jako by se zakonzervoval a vypadá pořád jako ten vyjukaný mladík, který zažívá první lásky. Ale prý to tak vůbec v realitě není. Kuba umí na herce pořádně zařvat a sjednat si autoritu.

Své by o tom mohli mluvit jeho kolegové, které by proti režisérovi ale neřekli křivého slova.

Teď si je jistější v roli režiséra.Zdroj: Profimedia.cz

Jakub dodnes vypadá jako ten roztržitý Kvído, ale v hlavě už to má dávno srovnané. Ví, co od života chce, a jde si za tím.

Teď si je jistější v roli režiséra.Zdroj: Profimedia.cz

Více pikantností se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů