Šíp.deník.cz

Pamatujete si na výherce SuperStar Vlastu Horvátha? Bojuje o život, jak se dá

Zpěvák Vlasta Horváth se stal historickou druhou českou SuperStar. Pěvecká soutěž mu raketově odstartovala kariéru, vypadalo to, že se v českém showbyznysu uchytí. Jenže Vlasta se najednou zničehonic stáhnul a nebylo o něm dlouho slyšet. Vykašlal se snad na hudbu? Co teď dělá?

3 / 21
Od dob SuperStar se toho u zpěváka dost změnilo.

Od dob SuperStar se toho u zpěváka dost změnilo.Zdroj: Facebook.com/archiv Vlasty Horvátha

Rodina Vlasty Horvátha je jako z reklamy na štěstí.

Po čtyřech letech se vrací opět k hudbě.Zdroj: archiv Vlasty Horvátha

Když Vlasta Horváth před třinácti lety vyhrál druhou řadu Česko hledá Superstar, jeho život se obrátil o sto osmdesát stupňů. Díky oblíbené reality show se z něj přes noc stala obletovaná hvězda, nabídky na práci se jen hrnuly. Pak ale přišel zvrat. Zničehonic se stáhl do ústraní a o showbyznysu nechtěl ani slyšet

Přitom to na pódiu tolik miloval, dotáhl to až do oblíbené Lucerny.

Vystupoval už i v Lucerně.Zdroj: archiv Vlasty Horvátha

To, že se vzdal rozjeté kariéry, měl opravdu velmi závažný důvod - rodinu. Nechtěl nic ze svého soukromí zanedbávat, toužil po dětech a chtěl se jim plně věnovat. Nechtěl, aby z nich vyrostly samorosti a on se na jejich výchově nijak nepodílel.

Pro svou rodinu by dýchal a je rád, že jeho dcery mají pro hudbu vlohy.

Rodina se mu rozrostla.Zdroj: archiv Vlasty Horvátha

„Zásadní změna nastala, když se mi narodila má dcera Linda. Ona byla najednou mou prioritou, a proto jsem se rozhodl, že se na nějaký čas stáhnu do pozadí, abych měl prostor a čistou hlavu se jí naplno oddat. Mezitím jsem však nezahálel a stihl jsem natočit a vydat třetí studiové album „To máme znát", které vyšlo v roce 2014," svěřil se Vlasta. Ten se hudbě věnoval i další čtyři roky do teď, ale teď o sobě dává více vědět.

Hudbou se vždycky chtěl živit, ale on hlavně potřebuje uživit rodinu a nemyslet sobecky.

Hudbu má pořád rád.Zdroj: archiv Vlasty Horvátha

Zpěvák sice toužil po uznání a slávě, ale nikdy to nebyl ten pravý večírkový typ, který by obrážel jeden VIP mejdan za druhým, aby se před médii ukazoval a pracoval na své image nespoutaného bohéma. Vlasta to tak necítil, a proto o něj možná začal zájem tak trochu upadat. Nebyl nikde vidět, lidé o něm neslyšeli.

Teď tomu chce ale udělat přítrž a vrátit se s velkou pompou.

Na festivalech je jako doma.Zdroj: archiv Vlasty Horvátha

Dnes je z něj především milující táta dvou holčiček, které miluje nade vše a dělá vše proto, aby mohly spokojeně vyrůstat. Musí se ale hodně otáčet, aby jeho holky nestrádaly. Proto se rozhodl, že opět zabojuje o svou slávu zpěváka. Chce jít svým dcerkám příkladem, že se nic nemá vzdávat a za každých okolností se má jít za svým snem.

Jeho milovaná dcerka by se ráda také věnovala hudbě jako její milovaný tatínek.

Dcera je hudebně nadaná po tatínkovi.Zdroj: archiv Vlasty Horvátha

Každá kačka při dvou dětech je opravdu dobrá a Vlasta se vždycky dokázal dobře hudbou uživit. Muziku má opravdu rád a chtěl by se jí zase rád naplno věnovat. Manželce je tou největší oporou a nevyměnil by ji za žádnou svůdnou fanynku, kterých měl svého času opravdu dost.

Se svými holkami tráví co nejvíce času. Dodávají mu sílu a odvahu vrhnout se zpět na hudbu.

Rodina pro něj byla přednější než hudba.Zdroj: archiv Vlasty Horvátha

 „Nemám žádný recept, jen se snažíme být vzájemně dostatečně tolerantní a naslouchat si. I po těch letech nebereme nic jako samozřejmost a snažíme se na našem vztahu neustále pracovat. Je to vlastně podobné jako v mé profesi. Když budu mít pocit, že je vše hotové a že už na sobě nemusím pracovat, tak to půjde do háje," vysvětluje zpěvák.

Už se nemůže dočkat, až mu holky přijdou fandit na koncert.

Pro své děti by udělal vše na světě.Zdroj: archiv Vlasty Horvátha

Ten se opět pustil do práce a v září by vydal svou novou desku. Napsal tam i písničku, která je věnována jeho tragicky zesnulému mladšímu bratrovi Martinovi, který umřel při autonehodě. Snad se jeho nové CD bude fandům líbit a on se opět vrátí na výsluní, kam po účastni v soutěži patří.

Rodina je jeho největší oporou a jeho holky mu budou fandit, i mu to v hudbě už tolik nešlo jako v minulosti.

Vlasta Horváth za tu dobu zešedivěl.Zdroj: archiv Vlasty Horvátha

Už mu nikdy nevezme to, že je milujícím tatínkem. Teď bude chtít dcerkám ukázat, že si mají za svým snem jít a nenechat se nikým odradit.

Pro svou rodinu by dýchal.Zdroj: archiv Vlasty Horvátha

O životě další celebrity se toho více dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů