Šíp.deník.cz

Tak už konečně dopařili? Herci z Pařby ve Vegas tehdy a dnes

17 fotografií 17
Pařba ve Vegas
Pařba ve Vegas
Zdroj: profimedia
pařba ve Vegas Bradley Cooper v roli Phila Wennecka zazářil a byl to jeden ze stěžejních bodů jeho nynější herecké kariéry Cooper toho má naložíno dost. Rozchod s Irinou, otcovství, Lady Gagu, slávu po Zrodila se hvězda... Ženich Doug Billings (Justin Bartha), který se jim tu noc ztratil
Sdílej článek:

Kultovní film - nechceme říct trilogie, protože nechceme lhát - Pařba ve Vegas nás baví ještě dnes. Jak si vedou Bradley Cooper a spol. deset let po prvním díle?

Pařba ve Vegas odstartovala v roce 2009 hereckou kariéru Zacha Galafackingahise Galifianakise, který se stal miláčkem obecenstva. O Bradleym Cooperovi jsme už věděli, jeho oceánově modré oči nás hypnotizovaly hezkou řádku let, teprve díky Pařbě dostal ohromný kariérní postup, a nebýt toho, asi by nás nikdy neokouzlil filmem Zrodila se hvězda.

Vtipálek Ed Helms nás bavil v americkém The Office a asi není role, kde by nebyl sám sebou, totiž potrhlý, poťouchlý, prostě komediální klasa. A co další? Co Doug, aka Justin Bartha, který celou tuhle ságu odstartoval? Co dělá Heather Graham, maminkovská striptérka s dobrým srdcem, a válí se Ken Jeong nahý v kufru na nějaké jiné poušti? Vše se dozvíte v galerii.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů