Šíp.deník.cz

Partnerka Romana Vojtka Petra Vraspírová pro Šíp: PROŽILI SI KRUŠNÉ ČASY!

Krásná herečka Petra Vraspírová žije se sympatickým hercem Romanem Vojtkem a působí jako dokonalý pár. Jenže bylo období, kdy si prošli doslova peklem a sexy blondýnka si myslela, že už to nikdy neskončí. Co jim tolik ničilo společnou lásku? O tom se rozpovídala v relaci "Lucie, postrach celebrit".

1 / 25
Herec se kvůli mladší milence mění k nepoznání.

Herec se kvůli mladší milence mění k nepoznání.Zdroj: Profimedia.cz

Vypadají jako vystřižení z katalogu.

Užívají si spolu každou minutu.Zdroj: Profimedia.cz

Když jsme si domlouvali s nádhernou rodačkou z Brna rozhovor pro Šíp, tak jsme netušili, co od takového holky můžeme čekat. Jedni tvrdili, že je namyšlená a slávu si užívá plnými doušky, druzí tvrdili, že je skromná a je s ní legrace.

Nemá problém podpořit i charitu.

Herečka nemyslí jen na sebe, ale pomáhá i dobré věci.Zdroj: Profimedia.cz

Tak jsme včera netrpělivě čekali, až sexy Petra Vraspírová přijede z Řitky, kde bydlí v Romanově domě, aby nám dala rozhovor pro facebookový stream „Lucie, postrach celebrit“. Měla menší zpoždění, ale pokorně se omlouvala, takže bylo hned odpuštěno.

Takhle na Romana koukala celou dobu - zamilovaně.

Jsou zamilovaní jako puberťáci.Zdroj: Profimedia.cz

Byli jsme připraveni na všechno. Ale na to, že už od první chvíle s ní bude taková legrace, bude se smát na celé kolo a bude tak pokorná, že by se od ní měli jiné celebrity učit, tím nás odrovnala. A nakonec nás odzbrojila svou upřímností v opravdu velmi otevřeném rozhovoru pro Šíp.

Petra se nebála otevřít své nitro a prozradit nám, jak to s Romanem vlastně mají.

Petra se pomalu ale jistě stává sexsymbolem.Zdroj: Profimedia.cz

Kdo si myslel, že je se slavným hercem Romanem Vojtkem jen proto, že si na něm „udělá“ jméno, tak se mýlil. Ze samotné Petry vyzařuje opravdu velké charisma a talent tam také je. Ale byli jsme také svědky toho, jak se k Romanovi chová. Ke zlatokopce to má opravdu daleko.

Svatbu ale neplánuje, jak se spekulovalo.

Připravuje se už Petra na svatbu?Zdroj: Profimedia.cz

Herec na svou partnerku láskyplně čekal, než s námi dodělá rozhovor, aby ji pak mohl vzít na romantické rande – do kina. Nakonec si k nám také přisedl a z jejich pohledů a dotyků bylo poznat, že to není jen předstíraný cit, ale opravdová láska.

Nedají bez sebe ani ránu, pracují i společně.

Milencům to moc sluší.Zdroj: Profimedia.cz

A tu si utužili tím, že si prošli doslova peklem, aby zjistili, že teď už ustojí na světě snad cokoliv. „Naše začátky nebyly zrovna bezstarostné, až jsem to nějakým lidem záviděla, jak si mohou užívat to zamilování. Ale Roman se v té době rozváděl a nebyla to hezká doba,“ rozpovídala se krásná Petra.

Teď už je ale herci a jeho partnerce zase do smíchu.

Roman Vojtek rád obráží mejdany.Zdroj: Facebook.com

„Byly to hodně špatné časy, kdy jsme si oba sahali na dno, hlavně Roman. Ten z toho byl opravdu velmi špatný a nebylo nám do smíchu, když se z něj snažili udělat velkého padoucha. Přitom on takový opravdu není,“ snažila se Petra hájit svého osudového muže.

Vedle sebe září štěstím, nehraným štěstím.

Petra je ve společnosti ve svém živlu.Zdroj: Profimedia.cz

Toho potkala v Plzni, kde Roman natáčel film „Decibely lásky“ a jakoby tomu někdo chtěl, tak se natáčení odehrávalo u domu, kde Petra bydlela. Sama ale přiznává, že láska na první pohled to nebyla.

Museli si k té lásce dojít, ale nyní se od sebe nehnou.

Začala si snad s Romanem z vypočítavosti?Zdroj: Profimedia.cz

„Když jsme se poznali, tak Roman byl ženatý a já měla jiného partnera. Trvalo asi rok, než jsme spolu šli na rande. Byl to dlouhý proces hlavně kvůli Romanově minulosti, kdy to s námi nebylo dobré, ale nakonec jsme to ustáli a teď jsme oba opravdu šťastní,“ zářila štěstím Petra.

Na té bylo poznat, že by pro svou lásku udělala všechno na světě. Koukala na něj i po těch letech zamilovaně a on na ni. I když spolu bydlí, tak stejně rádi spolu zajdou na rande. Jejich vztah je postaven na pevných základech, nic už je nemůže rozhodit.

Věřili byste, že je mezi nimi šestnáctiletý rozdíl? Herec vedle Petry omládl.

Roman Vojtek se mění před očima.Zdroj: Facebook.com

A kdy bude svatba? „Já už žádnou svatbu nechci. Každý to teď řešil, hlavně v létě, až mě přešla chuť a radši žádnou svatbu nechci,“ smála se Petra. A co děti? „Nad těmi zatím nepřemýšlíme. Užíváme si jeden druhého a Roman dvě děti už má, takže je čas,“ dodala Petra.

Ta se teď hlavně těší na to, že pomůže dobré věci. Bude vystupovat na benefičním koncertu „Horečka úterní noci,“ kterou pořádá Nadační fond Veroniky Kašákové. Sama Petra ví, že u charity se každému nezavděčíte, ale když může, tak pomůže. Třeba si jednou s Romanem i nějaké to dítko z dětského domova osvojí.

Zatím si ale užívají dětí z Romanova předchozího vztahu.

Roman VojtekZdroj: Facebook.com

Více ze života dalších celebrit se dozvíte zde:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů