Šíp.deník.cz

Proboha, proč se Dáda Patrasová tak HYZDÍ? Milenka Slováčka se jí SMĚJE!

Vypadá to, že se zpěvačka Dagmar Patrasová stále neoklepala z toho, že její manžel Felix Slováček odešel za mladší. Sama chce držet s mladicemi krok, aby všem předvedla, že nepatří do starého železa. Jenže svou snahou je spíš všem k smíchu, hlavně sokyni v lásce Lucii Gelemové.

1 / 10
Jak tento podivný milostný trojúhelník může vůbec dopadnout?

Královna dětských srdcí si s manželem Felixem Slováčkem vytrpěla své. Podle přátel ji měl muzikant podvádět už dlouhou dobu, jen ona byla slepá a věřila ve věrný vztah. Až s milenkou Lucií Gelemovou ale procitla a uvědomila si, v jaké lži celou dobu žila.

Od té doby se začala bývalá sexbomba chovat hodně podivně. Jako by byla o generaci mladší, šla s kůží na trh, začala se fotit nejen v sexy pózách, ale také chtěla jít s časem. Pořizuje jedno selfie za druhou, ale jakých! Dělá ze sebe obludu!

Poznali byste Dádu?

Dádě její fotky opravdu nelichotí.Zdroj: Instagram

Když si Dáda Patrasová po odchodu manžela pořídila Instagram, nikdo netušil, jaké „pecky“ tam bude dávat. Najednou se ze zhrzené manželky stala pořádná fúrie, která chtěla dokázat, že nepatří do starého železa a má co ukázat.

Fotí se při jakékoliv situaci, chce jít s dobou a všem ukazovat své soukromí, tělo a její mladší já. Jenže se to Dádě moc dobře nedaří. Na fotkách, které fotí sama a snaží se je upravit pomocí filtrů, vypadá jako obří koňská hlava.

Měla by se naučit fotit

Dádě její fotky opravdu nelichotí.Zdroj: Instagram

Vůbec si není podobná, hlavu má přes celou obrazovku, má ho tak podivně vytažený, asi špatnými filtry, a ještě děsně rozmazaný. Prostě ze sebe dělá zbytečně velkou šeredu, jenže má na víc, než na to vypadat jako nepovedený kůň.

I když se Dáda snaží milence jejího manžela dokázat, že ona je lepší než ona, vyzrálejší a stále krásná. Ale moc jí to nefunguje. Podle všeho se Lucie Gelemová může smíchy potrhat, když zpěvačka na sociální síť umístí další „zkrášlující“ fotky.

Vypadá jako strašidlo

Dádě její fotky opravdu nelichotí.Zdroj: Instagram

Místo toho, aby si mladší Gelemová rvala vlasy, že se nakonec Dádě podaří získat Felixe zpátky, tak nahrává na její mlýn. Podle snímků na Instagramu vypadá jako nesoudný člověk, který neví, že mu to nesluší a ještě se tím chlubí

Zatímco Gelemová toho v hlavě asi moc nemá, ale za to se snaží vypadat aspoň hezky. Teda až na tu fotku, kdy ležela Felixovi u nohou. To se zas pomněla Dáda a vlastně celá republika. Jenže zpěvačka se podobně ztrapňuje skoro každý den.

Snad jí děti domluví a ukáží, jak se správně fotit. Vždyť dcera Anička je hvězdou Instagramu, tak by mohla mamince pomoci.

Dádě její fotky opravdu nelichotí.Zdroj: Instagram

Chcete se dozvědět další zajímavosti ze života celebrit? Podívejte se na toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů