Letošní ročník Superstar je trochu jiný, než ty předchozí už v tom, že do poroty zasedlo hned pět členů, místo obvyklých čtyř. Pavol Habera, Monika Bagárová, Marián Čekovský, Patricie Pagáčová (za svobodna Solaříková) a Leoš Mareš mají za úkol najít novou pěveckou hvězdu. To však není jediná změna oproti minulým verzím soutěže. Tento rok nebude žádné semifinále, navýší se počet castingových kol, a finalisté budou vybráni v kole zvaném Divadlo.

Po odvysílání prvního dílu se diváci začali více než do soutěžících navážet do poroty. Největší sprchu dostala sice Patricie Pagáčová, není však jediná, kdo fanouškům Superstar vadí.

Zda to byl od produkce dobrý tah, přidat jednoho porotce, je otázka. Divákům zatím tento formát přijde zbytečný a tvrdí, že někteří hodnotící členové by naopak vůbec nechyběli. Nejméně zaujala sledující Patricie Pagáčová, která se pasovala do role ostré kritičky, ačkoliv sama není zpěvačka, což lidem vadilo.

„Pagáčová absolutní propadák. Svého v hlavě nevytvořila nic, dokázala jen papouškovat, a pořád čučet po porotě, místo aby vnímala soutěžícího. Velké zklamání hlavně Pagáčová a Bagárová. To se s každým soutěžícím znají osobně že každému tykají? A další věc že Pagáčová tvrdila že bude takový hlas lidu, tak jsem čekala že bude víc těm lidem fandit a podporovat,že nebude tak přísná. Ač tomu vůbec nerozumí, tak je strašné důležitá. Škoda!“ Negativní komentáře se směrem k herečce jen hrnou. Podobně však s hodnocením dopadla i Monika Bagárová.

Na Pavla Haberu jsou diváci zvyklí

Patricie Pagáčová tvrdila, že bude jakýsi hlas lidu, nakonec ale právě kritikou diváky nemile zaskočila. Lidem vadila ale i Monika Bagárová, která prý nemá dostatečné zkušenosti, aby mohla hodnotit ostatní.

„Superstar má být o zpěvu, a sedí v porotě herečka, která se zpěvem nemá nic společného a zpěvačka, která je mladá a nemá tolik zkušeností, aby mohla pořádně všechno zhodnotit a poznat, tenhle rok je to zklamání. Mareš budiž, není to zpěvák ale aspoň se v tom pohybuje dýl, než Bagárová.“ Shodují se opět komentáře vzhledem k porotě.

Zda se podaří nováčkům z pětice porotců nakonec své místo obhájit, ukáží až další díly. Zatím je jasné, že příliš nezaujali, tak se necháme překvapit, zda se situace otočí, jestli Pagáčová s Bagárovou zůstanou v roli outsiderek...