Šíp.deník.cz

PEKLO U GOTTŮ! Co zpěváka vytočilo natolik, že už dál odmítl mlčet?

V rodině Karla Gotta zatím moc vánoční atmosféra nepanuje. Pohoda a mír se z Bertramky vytratily jako pára nad hrncem a jindy klidný zpěvák se vytočil do nepříčetna. Co našeho nejlepšího zpěvak namíchlo natolik, že už to nevydržel a svou zlost musel vykřičet do světa?

1 / 22
Vře to v nejsledovanějším manželství?

Vře to v nejsledovanějším manželství?Zdroj: Profimedia.cz

Karel to poslední dobou nemá vůbec jednoduché.

Karel měl radost ze setkání se svou kamarádkou Marikou.Zdroj: Facebook.com

Zpěvák Karel Gott je pověstný nejen svou přívětivostí a profesionalitou, ale hlavně tím, že m klidnou povahu. Nic ho nedokáže vytočit natolik, aby ukázal svůj hněv na veřejnosti. Nebo je tomu snad jinak a s postupem let od své usměvavé tváře upustil?

Každý ho miloval kvůli laskavé tváři a hodné povaze.

Karel Štědrý a Karel Gott.Zdroj: Profimedia.cz

Karel se totiž vždycky za každé příležitosti usmíval. Ať se mu v životě děly dobré věci, ale ať se mu děly o špatné věci, tak to nikdy na sobě nedal znát. Dokonce i v dnes úmrtí jeho maminky odzpíval koncert, jako by se nechumelilo.

Ale teď ho něco rozčílilo tak, že už se přetvařovat nechtěl.

Zdroj: www.profimedia.cz

Je to profík každým coulem. Jenže teď už se zdá, že i jeho trpělivost přetekla a pomyslný pohár se vylil. Najednou je Karel jako běsnící saň, která se bije za svou manželku tak, že mu je jedno, že ukáže i svou odvrácenou tvář – nenávistnou!

Karel nechápe, proč lidi nesnáší jeho ženu Ivanu.

Ivana má prý držet manžela pěkně zkrátka.Zdroj: Profimedia.cz

„Jelikož se v posledních dnes objevují poškozující a urážlivé články, které se týkají přímého a nepřímého napadání mé ženy Ivany, že mě údajně odstřihla od přátel a blokuje mi v mobilním telefonu kontakty, například dceru Dominiku nebo bývalého řidiče Oldu Havránku, musím reagovat,“ rozepsal se na Facebooku Karel, nebo člověk, kdo se za Karla vydával?

Říká se, že je prý jeho manželka občas za Karla píše na sociální sítě. Ale to nikdo nepotvrdil.

Nepřerůstá Ivana Karlovi přes hlavu?Zdroj: Profimedia.cz

„Již jednou jsem řekl, že v době onkologického onemocnění a léčby jsem to byl já, kdo si často doma a zejména v nemocnici, vypínal telefon. Když mi ale někdo poslal SMS, nebo jsem viděl zmeškané volání, dotyčným jsem, podle svého uvážení a zdravotního stavu, volal zpět,“ pokračoval.

Dcera Dominika se tátovi nemohla dovolat dlouhé měsíce.

Ke své dceři si našel po letech cestu.Zdroj: Profimedia.cz

„Jsem svéprávný člověk, který o svém životě rozhoduje sám, a sám určují, komu dám své telefonní číslo,“ narážel Karel na to, že si spousta lidí myslí, že je doma absolutně pod pantoflem a vše včetně mobilního telefonu má pod svým palcem Ivana.

Podle Pavla Novotného Dominičino číslo zablokovala právě Ivana.

Dominika svého tátu opustila už podruhé.Zdroj: Profimedia.cz

Nestojí ale za tím Ivana, která je na Bertramce celá běsná a nutí Karla psát taková prohlášení a volat do médií, kterým vyhrožují žalobou? Podle jejich bývalých blízkých přátel by to prý nebylo poprvé, kdy by Karel musel poslouchat, jak Ivana píská.

Opravdu by Ivana chtěla, aby se Karel s Dominikou nestýkal? Jeho dceři se nemělo líbit to, že přepsal celý majetek na manželku.

Dominiku miluje a chce pro ni to nejlepší.Zdroj: Profimedia.cz

A ta nesnese jen sebemenší kritiku. Od dob, kdy začala randit s Gottem, tak se snaží lidem zavděčit a chtěla by, aby ji měli rádi. Jenže se jí to nedaří, spíše si svým dříve arogantním vystupováním proti sobě většinu pobouřila.

Ani Karel nemohl zachránit Ivaninu pověst, kdy jí lidé nemohli přijít na jméno. 

Karel Gott vzal svou tchýni na narozeni Karla Štědrého.Zdroj: Profimedia.cz

Snad se to na Bertramce nakonec uklidní. Karel si to s Ivanou vyjasní a udělají holčičkám Vánoce, které si zaslouží. Přeci jen by si měli užívat každou minutu, kterou mohou být spolu a neřešit, co kde a jak o nich řekne. Život je na to moc krátký.

Snad Karel vychladne a radši se bude věnovat rodině.

Karel Gott vzal svou tchýni na narozeni Karla Štědrého.Zdroj: Profimedia.cz

Nikomu neprospěje, když kolem sebe bude chrlit zlobu.

Karel už chce být zase doma.Zdroj: Profimedia.cz

O tom, jak to to chodí ve světě celebrit, se dozvíte i v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů