Šíp.deník.cz

Penězi posedlá Kim TO UŽ PŘEPÍSKLA! Takhle nechutně ZNEUŽILA SVÉ DĚTI!

Aby se svět jednou netočil kolem rodiny Kardashian-Jenner, to by se musel stát boží zázrak, nebo by nás naopak musela zahubit apokalypsa nebo mimozemšťani. Kim Kardashian, prodejná reality hvězda a císařovna internetu, to zase pořádně zpackala!

1 / 20
Kim Kardashian

Všichni slýcháme dramata točící se kolem této mnohočlené rodiny. Ať už jde o Caitlyn Jenner, randící s o 200 let mladší slečnou, nebo o Kanye Westa, který se nadávno pychicky zhroutil a nikdo se mu nedivíme.

 Kris Jenner a její nejslavnější dcera Kim Kardashian West také nevypadají jako typický příklad matky a dcery. Faktem je, že zrovna této dvojici v tom hodně pomáhají plastiky.Zdroj: Youtube

Kim postřehla, že se o její velké zadnici už dlouho nemluvilo, a tak musela jednat, aby se opět stala centrem dění. A vyšlo jí to, jen ne tak, jak by si přála.

Skandální, přímo odporný čin v rozporu se vším, co kdy řekla, zaplavil její twitter a instagram hejty a urážkami od řad (kdysi) věrných fanoušků, kteří toho měli tak akorát dost!

 Kim KardashianZdroj: Profimedia.cz

Kim Kardashian se tento týden stala tváří velmi kontroverzní reklamy. Ne že by to byla její první reklama, jejíž morální hodnoty jsou k nenalezení a ve skutečnosti jde čistě jen o prachy.

Kim Kardashian je šampionkou ve focení selfíček.Zdroj: winto

Kim je hodnotná značka s miliony fanoušků. Například na instgramu ji sleduje více jek 111 milionů lidí, valné většině z nich je pod 13 let, a přesně tyto děvčata (i chlapci se tam najdou) k ní vzhlíží nejvíc.

Ovšem Kim na tento fakt asi opět zapomněla a zavázala se s reklamou na hubnoucí lízátko, díky kterému už nikdy nebudete muset jíst!

 Kim kardashianZdroj: winto

Se společností Flat Tummy Co (což se dá přeložit jako Ploché bříško s.r.o.), výrobcem lízátek pro potlačení chuti k jídlu, nafotila na svůj instagramový účet kampaň, ve kterém si lízátko slastně užívá.

,,Čau lidi,“ začala nevinně popisek k fotografii, ,,…@flattummyco právě spustilo prodej nového produktu! Jsou to lízátka potlačující chuť a jsou doslova neskutečná!“

 Kim Kardashian, jak ji známe.Zdroj: Youtube

Už jen fakt, že existuje něco jako lízátko potlačující chuť, je zvrácené. Kim v popisku pokračovala: ,,500 prvních lidí dostane 15% slevu, pokud lízátko chcete… tak rychle!“

V balení po třiceti kusech a čtyřech ovocných příchutích pořídíte tyto lízátka za 26 euro, což je v přepočtu šílených 664 korun. Kde jsou ty časy, kdy jsme si lízátka kupovali za dvě kačky?

S odvážnými outfity Kim Kardashianová nikdy neměla problém.Zdroj: Profimedia

Ihned po zveřejnění fotografie Kimin instagram zkolaboval pod tíhou šokovaných, znechucených a zklamaných fanoušků. Tohle hvězda sociálních médií vskutku nečekala!

 ,,Nemůžu uvěřit, že někdo, kdo vždycky hlásal, že by žena měla být pyšná na své křivky a váhu, propaguje takový zvrhlý produkt,“ komentuje jeden z rozhořčených fanoušků.

 Kim KardashianováZdroj: Profimedia.cz

,,Tak to jdi do pr****,“ začíná zase jiný komentář, kde si autor Kim opravdu vychutnal. ,,Máš strašný a toxický vliv na malé holky, které tě zbožňují. Úplně mě znechucuješ!“

Jiný uživatel instagramu upozorňuje na to nejdůležitějí: ,,Propagovat něco tak nezdravého svým 111 milionům fanouškům je i její zodpovědnost k těm nejmladším z nich, který k ní vzhlížejí. Teď si budou myslet, že hladovět k smrti je v pohodě, protože to Kim dělá také.“

 Kylie pózuje se svojí nevlastní sestřičkou Kim Kardashianovou.Zdroj: Instagram

Jak se dalo čekat, Kim na rozohněné davy fanoušků reagovala jak nejlépe umí – fotku smazala. Kampaň už na jejím účtě nenaleznete. Odpor ke Kardashiance se ale stihl rozšířit do všech koutů internetu jako zničující požár.

Aby se snažila své pomalu mizející fandy uklidnit, využila své roztomilé děti. Vyfotila je ve vaně, jak si spolu hrají, a fotografii s popiskem ,,moje děťátka“ přidala na instagram.

 Kim kardashianZdroj: winto

Její plán částečně zafungoval, fotografie posbírala na tři miliony liků a komentáře jako ,,rozkošná robátka!“ a ,,vypadají jako ty nejkrásnější dvojčátka“ si Kim připevnila na zeď vedle ocenění Nejlepší matka.

Někteří fanoušci na její obří faux pas nezapomněli a haní trojnásobnou matku na každém kroku. Pár z nich o svém zklamání napsalo blogy a dlouhé bakalářské práce, hashtagy se jménem Kim zase dominovaly twitteru.

Kim KardashianZdroj: winto

Kim nebude nikdy ušetřena nenávisti. Je to typ celebrity, která se snaží a snaží získat zbytek populace na svou stranu všemi možnými způsoby, ani se nezamyslí, jak obrovský vliv na své fanoušky má a jak se jedno zdánlivě obyčejné gesto dokáže obrátit proti ní a zničit její důvěryhodnost.
Asi by měla natočit další sex tape, na druhý díl čekají fanoušci ze všeho nejvíc.

 Kim Kardashian jako blondýna.Zdroj: Snapchat

Kim Kardashian a kompilace jejího "ošklivého pláče" je to nejlepší, co dnes uvidíte:

Zdroj: Youtube

 

 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů