Šíp.deník.cz

JE TO KLUK: Pippa Middleton porodila krásného chlapečka! Jak se jmenuje?

Pippa Middleton
Pippa Middleton
Zdroj: winto
Sdílej článek:

Sestra vévodkyně Kate, Pippa Middleton, kterou jsme mohli posledních děvět měsíců vídat s obrovským bříškem na každé královské události, porodila zdravého chlapečka. Rodina Middletonových se tak rozrostla o dalšího kluka a Kate nemůže být ze svého maličkého synovce šťastnější!

Pippa Middleton a manžel James Matthews přivítali v úterý 16.10 své první dítě - chlapečka. Krásná Pippa porodila syna ve stejném nemocničním křídle nemocnice Sv. Marie jako sestra Kate. Porod se obešel bez větších komplikací. Syn se narodil v 13:58 tamního času, vážil 3,8kg.

Sportovkyně Pippa Middleton se nemohla prvního potomka dočkat. S manželem Jamesem Matthewsem si už od začátku přáli chlapečka a přání se jim vyplnilo. Chlapeček je zdravý, stejně jako novopečená maminka. O oba se starají přední doktoři a sestřičky, kteří pečovali i o Kate Middleton. Jak se chlapeček jmenuje?

Těhotenské komplikace 

Pippa MiddletonZdroj: winto

Pippa Middleton se narozdíl od své starší sestry mohla těšit klidného a bezproblémového těhotenství. Kate Middleton totiž vždycky trpěla obrovskými bolestmi a ranní nevolností, několikrát byla během prvních měsíců těhotenství hospitalizovaná v nemocnici.

Pippa během těhotenství pociťovala obvyklé komplikace, které jí však nijak nebránily v normálních aktivitách, kterým se ráda věnovala. Pippa je totiž velice zdatná sportovkyně.

Sportováním k bezproblémovému porodu

Pippa MiddletonZdroj: winto

,,Jsem vděčná, že jsem v uplynulém trimestru neměla žádné komplikace, takže se můžu věnovat všem sportovním aktivitám, které mám ráda,“ napsala Pippa do svého sloupku.

,,Všimla jsem si určitých změn na mém těle a zvýšení tělesné hmotnosti… ale díky efektivnímu posilování a sportům cítím, že jsem tělo posílila na zdravý průběh těhotenství, porodu a následné rekonvalescence…a také si tím zajistím, že si po porodu mohu obléct své nejoblíbenější džíny!“

Jak se chlapeček jmenuje?

Pippa MiddletonZdroj: winto

Pippu jsme naposled mohli vidět na svatbě princezny Eugenie z Yorku. Na událost přišla v dlouhých zelených šatech a obrovským bříškem. O několik dní později už pospíchala do nemocnice.

Pippa rodila ve stejné nemocnici a stejném nemocničním křídle, kde své tři děti na svět přivedla její sestra Kate. Podle informací neproběhly žádné větší komplikace, porod byl přirozený a celkem rychlý. Jméno nového potomka však ještě neprozradili…

Spořádaný život v ústraní

Pippa MiddletonZdroj: winto

Pippa a James před několika měsíci prozradili, že po narození dítěte si přejí klidný a spořádaný život. Samozřejmě budou i nadále doprovázet Kate na nejrůznější události, chtějí se však vyhnout záři reflektorů a bleskům fotoaparátů.

Pippa je totiž považována za naprostou krasavici, a jakožto sestra vévodkyně ji chtě nechtě sledují paparazzi na každém kroku. Tomu by chtěla zabránit odstěhováním se někam, kde je nikdo nebude rušit. 

Co nového v Šípu?

Zdroj: Šíp
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů