Šíp.deník.cz

POŘÁDNÁ VÁLKA ZAČALA! Lucie Vondráčková se Plekanci UKRUTNĚ MSTÍ!

O konci manželství se už dlouho spekulovalo.
O konci manželství se už dlouho spekulovalo.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Tomáš Plekanec měl plán, jak se se svými dětmi vídat častěji. Ukončil kariéru v NHL a odstěhoval se zpátky do Čech. Začínají se ale množit spekulace o tom, že se chce jeho manželka Lucie Vondráčková usadit v Kanadě a ne sama!

Z velké lásky se pomalu začíná stávat velká nenávist. Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec vždy byli předkládáni jako vzorový pár, taková ta láska jako z učebnice. Bohužel to ale vypadá, že z nich po rozchodu nebudou kamarádi, ale spíše pořádní rivalové a to by rodiče dvou dětí rozhodně být neměli.

Nejen, že bude složité vyřešit majetkové vyrovnání a rozvod se nejspíše potáhne opravdu dlouho, ale jasno stále není v tom, jak bude probíhat péče o syny Matyáše a Adama, které oba společně přivedli na svět.

Manželovi neustoupí

Vypadá jako panenka.Zdroj: Profimedia.cz

„Ani milióny dolarů v NHL nestojí za to, aby tihle dva byli nešťastní a bez obou rodičů,“ vysvětlil Tomáš svůj odchod z Montrealu a plánovaný přestup do světa českého hokeje. Bohužel to ale vypadá, že své děti nějakou dobu neuvidí.

Zanedlouho po té, co zveřejnil svůj vzkaz totiž vyrukovala Vondráčková na sociálních sítích s rodinnou idylkou se syny, s nimiž momentálně žije v kanadském Montrealu. „Malovací kavárna,“ uvedla k fotografii a dává všem najevo, že se ní mají opravdu moc dobře. 

Najde v Kanadě novou lásku?

Lucie si chce manžela udržet za každou cenu.Zdroj: Profimedia.cz

Matyáš chodí v Kanadě do školy, má tam kamarády a je jasné, že ho od tohoto stereotypu musí odstřihnout velmi pomalu. Na druhou stranu se ale začínají objevovat spekulace o tom, že by snad Lucie měla mít zájem se za mořem usadit, což by samozřejmě pro Tomáše znamenalo pořádné komplikace.

Vždyť do Čech se nevracel jen kvůli Lucii Šafářové, která prakticky synchronizovaně s ním oznámila své ukončení tenisové kariéry, ale hlavně kvůli dětem, aby jim mohl být nablízku. Čím déle ale budou v Kanadě, tím déle bude Plekanec bez nich.

Vondráčková je na koni

Je to krásný pár, ale nemá Tomáš moc vysoké nároky?Zdroj: Profimedia.cz

Těžko totiž očekávat, že by za nimi cestoval do Kanady na výlet, když má brzy podepsat s jedním z českých hokejových klubů a bude mít své pracovní povinnosti. Není tak divu, že se pomalu mluví o tom, že by si v otázkách o péči o děti měli udělat jasno a pokud to nedokáží sami, bude to za ně muset udělat soud.

Dokonce už se mluví i o tom, že se Plekanec začíná zajímat o střídavou péči a není divu. Nejspíše má totiž strach, že by své syny viděli třeba jen párkrát do roka a celý jeho plán s návratem do Čech by se zbořil jako domeček z karet. 

Lucie má teď všechny trumfy v rukávu. Je si vědoma, že přes děti může s Plekancem skvěle manipulovat a ohrožovat tak i vztah se Šafářovou, který je teď ve fázi zamilovanosti.

Postupem času vypadá lépe a lépe.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět více ze života slavných? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů