Šíp.deník.cz

Tomáši, tak brzo? Z hokejisty Plekance se stal UKÁZKOVÝ PODPANTOFLÁK!

Chodí sice s tenistkou Lucií Šafářovou jen pár měsíců, ale vypadá to, že z něj začíná být ukázkový podpantloflák. Jak jinak si vysvětlit jeho poslední rozhodnutí. Česká tenista si ho tedy hezky rychle ochočila.

1 / 10
Stahují se nad láskou mračna?

Občas se to stane, že z chlapů přestanou být chlapi. Kdo by ale čekal, že se to stane i českému hokejovému útočníkovi Tomáši Plekancovi, která se před časem rozešel s Lucií Vondráčkovou a momentálně údajně má hodně blízko k Lucii Šafářové. 

A možná k sobě budou mít brzy ještě blíže. Nejen, že Tomáš ukončil část své hokejové kariéry, když odešel z kanadského Montrealu, ale navíc to vypadá, že jeho dalším působištěm nebo očekávané Kladno, ale brněnská Kometa. A důvodem nebudou jen nejlepší fanouškové v lize, ale i něco docela jiného.

Bude láska vzkvétat v Česku?

Chodil herec opravdu za milostnými hrátky do bytu Plekance?Zdroj: Profimedia.cz

Právě v Brně totiž žije tenistka Lucie Šafářová a pokud by tedy hrál za Kometu, mohli by být spolu pořád. Dokonce se spekuluje, že už Tomáš k tomuto účelu koupil v moravské metropoli i luxusní byt. Nejspíše to tak myslí vážně a Kladnu k návratu do extraligy minimálně letos nepomůže.

O služby Plekance mají samozřejmě v Brně zájem, ještě aby ne, je jasné, že v naší lize půjde o rozdílového hráče a to dost možná ještě několik sezón. A jelikož má nyní hodně kšeftů u nás i Vondráčková, bude blíže dětem, se kterými si tak bude moct užívat spousty času a vynahradit jim, že ho na ně tolik neměl během nabytého programu v NHL.

Pleky se asi rád podřizuje ženám

Stahují se nad láskou mračna?Zdroj: Profimedia.cz

A kdo ví, třeba se chystá společně se Šafářovou na dalšího potomka. Nahrává tomu i fakt, že nedávno oznámila ukončení své kariéry, ke kterému dojde na Australian Open. Krásná teniska ještě žádné děti nemá a je jasné, že po třicítce už se založením rodiny otálet nechce.

Najde v ní ale ženu, která bude žít v jeho stínu, bude doma s rodinou a zapomene na svůj profesní život? Opravdu tohle Šafářová chce? A nebo si ho za relativně krátkou dobu omotala kolem prstu a on už se chová přesně tak, jak si přeje?

Bude nakonec happy end?

Obě Lucie milují stejného muže a v milostném trojúhelníku být nechce ani jedna z nich.Zdroj: Profimedia.cz

Pokud ne, tak by měl co nejrychleji zakročit. Pořád ještě tu možnost má. Evidentně je ale v tom až po uši a udělá vše proto, aby jeho další vztah byl šťastný a takový, jaký si vždy představoval.

Třeba se pak jednoho dne i setkají s novou rodinou Vondráčkové a všichni se budou kvůli dětem přátelit. I když asi ne, to už je až moc sladká pohádka.

Zatím si chtějí spolu hlavně užívat a pak se uvidí, co bude dál…

Obě Lucie milují stejného muže a v milostném trojúhelníku být nechce ani jedna z nich.Zdroj: Profimedia.cz

Více ze života slavných uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů