Šíp.deník.cz

PODPÁSOVKA OD MANŽELA: Začne teď pro Lucii Vondráčkovou to pravé PEKLO?

Sedm let byla zpěvačka Lucie Vondráčková vdaná za hokejistu Tomáše Plekance. Vypadala to jako obrovská idylka, kdy se ze světoběžnice stala žena v domácnosti podporující vydělávajícího manžela. Ale co se dělo za "oponou", to připomínalo spíš procházku peklem!

1 / 19
O konci manželství se už dlouho spekulovalo.

Zpěvačka Lucie Vondráčková si v životě přála hlavně lásku, tu bohužel teď ztratila.

Lucce roky navíc vážně sluší.Zdroj: Facebook.com

Zpěvačka Lucie Vondráčková momentálně zažívá jedno z nejhorších období svého života. Musela dát sbohem manželovi. Muži, pro kterého se obětovala, málem zahodila kariéru, starala se o děti a celou domácnost. Ten, který ji měl milovat v dobrém i zlém. Jenže on nakonec měl ukázat druhou tvář.

Býval to opravdu pár k pohledání, tomu už je ale konec.

Lucie si chce manžela udržet za každou cenu.Zdroj: Profimedia.cz

O krachu vztahu mezi Luckou a Tomášem Plekancem si štěbetají i vrabci dlouho dobu. Jejich dva neslučitelné světy, které se i přesto snažili sloužit, vybuchly. Prostě už nejsou. Oběma se všechno zhroutila a to hlavně společná budoucnost.

Najednou se Lucie ocitla sama se syny, manžel ji hodil přes palubu a ani o tom neměla vědět!

Lucce roky navíc vážně sluší.Zdroj: Facebook.com

I když to dlouho zkoušeli slepovat kvůli synům, aby měli úplnou rodinu, ale ani to nelze udržet věčně. Sama Lucka si to asi uvědomovala, začalo ji to neodolatelně táhnout domů do Česka, kde má rodinu a nejbližší.

Vždycky milovala Česko, i když cestovala po celém světě. Jednou se chtěla usadit tady, což si ale Plekanec nepřál.

Lucce roky navíc vážně sluší.Zdroj: Facebook.com

Už nechtěla být jen ta žena v domácnosti daleko od lidí, které miluje. Sice by se pro manžela rozkrájela. Do vztahu šla s tím, že je to profesionální hokejista a ten se práce jen tak nevzdá. Že ona bude muset slevit ze svých aktivit.

Jenže to by nebyla Lucka, kdyby jen doma seděla na zadku a čekala, až manžel přijde z "práce".

Lucce roky navíc vážně sluší.Zdroj: Facebook.com

Jak se na začátku zdálo, že je vše zalité sluncem, byl to pravý opak. I Lucka potřebovala rozlet, potřebovala uplatnění, aby se cítila dobře, chtěná a mohla mít vlastní peníze. Nikdy na nikom nechtěla být závislá.

Je na úspěchu a fanoušcích závislá, chce taky pociťovat, že něco dokázala.

Lucie přijela z Kanady, aby si převzala bronzového Slavíka.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže to, co dřív Tomáš na Lucii obdivoval, z toho se nakonec vyklubal prý ten největší problém, který jen gradoval a gradoval, kdy už to prostě nebylo udržitelné. Jenže Lucie se do poslední chvíle snažila za manželství bojovat.

Manžela vždycky podporovala a to samé čekala i od něj.

Je to krásný pár, ale nemá Tomáš moc vysoké nároky?Zdroj: Profimedia.cz

Kdo to měl vzdát a hodin ženu přes palubu, měl být právě hokejista. Ten už nezvládl Lucčinu touhu po práci, pro její seberozvoj. Chtěl vedle sebe ženu, která bude obdivovat jen jeho, starat se o rodinu a víc nepotřebuje.

Kdo ale usměvavou zpěvačku zná, ví, že jí nestačí jen úspěch manžela a plná peněženka, sama si potřebuje budovat své úspěchy.

Lucce roky navíc vážně sluší.Zdroj: Facebook.com

Dokonce ten status, kdy na Facebooku oznámil rozchod, měl prý sepsat pouze sám a Lucie o tom ani nevěděla! Dal ji ze žárlivosti takovou podpásovku, že teď zpěvačka asi jen kouká, vedle koho to dlouhá léta žila. Tohle nevypadá na usmíření, ale na velký boj!

Jak se stále ještě manželé domluví na vyrovnání a na dětech? Bude to ještě velmi zajímavé.

Lucce roky navíc vážně sluší.Zdroj: Facebook.com

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů