Šíp.deník.cz

Podpásovka pro Lucku Vondráčkovou! Čeká Tomáš Plekanec s milenkou miminko?

Na jak vysoké obrátky se dostal nevraživý rozvod dříve milujícího páru Lucie Vondráčkové nezírají jen lidé z blízkého okolí, ale i sami bývalí partneři musí zírat, kam se to všechno dostalo. Jenže to vypadá, že této špatné telenovele není konec. Zpěvačka se z toho hrozného snu nemůže vzpamatovat a teď jí stále ještě manžel měl ublížit, jak nejvíce mohl!

1 / 14
Stále ještě manželé si nemohou přijít na jméno.

Oblíbená zpěvačka nikdy o svém soukromí, dětech, manželství nemluvila, ani její stále manžel Tomáš Plekanec. Jenže hokejista změnil taktiku. Kvůli nové lásce, tenisce Lucii Šafářové, se rozhodl všechno uspíšit a to pomocí Facebooku. Na něj napsal vzkaz, kterým chtěl ukončil sedmileté manželství, ale započal tím válku.

Šel na to sportovec tak honem, honem kvůli tomu, že ho snad tlačí čas? Určitě to není kvůli začínající sezóně v NHL, ale kvůli nové partnerce. Zamilovanost dělá své, všechno vidíte růžově. Ale není v tom ještě něco jiného? Vypadá to, že chce Lucku se syny odříznout a "udělat" si rodinu novou!

Láska prochází žaludkem

Lucie si chce manžela udržet za každou cenu.Zdroj: Profimedia.cz

Lucka si vždycky zakládala na šťastné rodině, milujícím manželovi. I když sama přiznávala, že není klasická hokejová ženuška, která by vyvářela, prala, starala se o domácnost. Ale chtěla se také věnovat kariéře, proto na všechno měla pomocnice.

Dlouho to Plekanec přecházel, líbilo se mu, že má ambiciózní ženu, která má velkou základnu fanoušků. Podporoval jí, i když už byly děti na světě. Nechtěl jí držet doma, protože věděl, že by byla nešťastná.

Kariéra místo lásky

Je to krásný pár, ale nemá Tomáš moc vysoké nároky?Zdroj: Profimedia.cz

Jenže to, co na ní tolik miloval, začal ještě víc nenávidět. Najednou s postupujícím věkem a většími nároky na ledě si začal uvědomovat, jak moc mu chybí to teplo domova. Ten dům, o který by se žena starala, vařila teplé večeře a obdivovala ho.

I když procházeli krizí a zpěvačka věděla, že je zle, nechtěla se kariéry za žádnou cenu vzdát. To by nebyla ona, aby pořád nepracovala, natáčela písničky, nebo nehrála v nějaké pohádce. Kariéru vyměnila za rodinu, respektive za manžela.

Pozdě bycha honit

Postupem času vypadá lépe a lépe.Zdroj: Profimedia.cz

Co by ale teď dala za to, kdyby to rodinné zázemí mohla Tomášovi vytvářet ona? Jenže on už měl dost jejích výmluv a se zlomeným srdcem rozhodl, že je lepší jít od sebe. To už možná měl blízko k tenistce Lucii Šafářové, do které se „zbláznil“ jako malý školák.

Ta sice je také profesionální sportovkyní, ale právě ukončila kariéru a je připravená být svému partnerovi tou největší oporou a být ta, co ho doma čeká s jídlem a láskyplnou náručí. A také je připravená mu dát i novou rodinu.

Sama na oba syny

Stále ještě manželé si nemohou přijít na jméno.Zdroj: Profimedia.cz

Nebo už snad tají sladké tajemství, a proto chtěl mít Tomáš ten rozvod tak rychle z krku? Moc dobře ví, že by údajné těhotenství bylo za chvíli vidět a to by ho mohla manželka oškubat ještě víc, než požaduje teď.

Šafářové se poslední dobou na kurtu vůbec nedařilo, vypadala bledě, až špatně. Že by ranní nevolnosti? Sama už tvrdila, že na dítě má věk a proč si ho nepořídit s člověkem, který kvůli ní přetrhává všechny vztahy z minulosti?

Nový začátek, zlomené srdce

Lucce roky navíc vážně sluší.Zdroj: Facebook.com

Možná proto se Vondráčkové o výživné a alimenty rve jako lvice. Bojí se, že hokejista opravdu odřízne i jejich dva syny a dá přednost nejen nové ženě, ale i novému miminku před jejich potomky.

Jedno je jasné, jestli tenistka ještě těhotná není, brzo bude chtít. A Plekanec jako zamilovaný hoch bude chtít lásce splnit každé přání. To jeho stále ještě manželce zlomí srdce. Nejenže ji tak brzy vyměnil, ale ještě už by zakládal novou rodinu.

Tomáš už nechce mít s Luckou nic společného.

Stále ještě manželé si nemohou přijít na jméno.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět více ze života celebrit? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů