Šíp.deník.cz

ZÁVISLOST, LÉČEBNA, RAKOVINA: Jiří Pomeje už neví dne ani hodiny!

Zkrachovalý producent Jiří Pomeje se propadá níže, než je samotné dno. On sice tvrdí, že je to každému jedno, ale jeho nejlepší přítel Pavel Pásek a hercův otec Jiří Pomeje starší se dali dohromady a kují pikle, jak dostat Jiřího do léčebny. Bez odborné pomoci pravděpodobně zemře!

1 / 12
Moderátor je rád, že bude mít další práci.

Že to jde s Jiřím Pomeje z kopce, vidí snad i slepí. Zatímco on se uzavřel do sebe, do světa posílá jen žalostné zprávy o sebevraždě, rakovině a smrti, jeho nejbližší spřádají plány, jak milovaného muže dostat zpět na nohy.

Jeho zachránce není nikdo jiný, než jeho nejlepší kamarád Pavel Pásek, který Jiřího vytáhl snad z každého průšvihu. A na pomoc si zavolal sílu opravdu pověřenou – hercova otce, na kterého snad ještě dá.

Přestal věřit v budoucnost

Mezi bývalými partnery se to vyostřuje.Zdroj: Profimedia.cz

Z Českých Budějovic Jiří Pomeje starší přicestoval i přes svůj pokročilý věk a unavenost kvůli tomu, aby s Páskem objížděli nemocnice a vybrali správné zařízení pro Jiřího. On totiž místo léčby jen doma pije a dokonce má být už i myšlením mimo.

Pro jeho tátu jsou to nehorázná muka, která by nepřál nikomu zažít. Srdce mu rve pohled na chátrající, byť dospělého, potomka, který se sám ničí a nechce si pomoci. Od té doby, co se s ním rozešla manželka Andrea, rezignoval na život.

Čeká na smrt?

Manželství je na bodu mrazu a bohužel to odnáší jejich dcerka.Zdroj: Profimedia.cz

„Jsem celý život silnej chlap, teď se mi chce ale ze syna doopravdy brečet,“ řekl Blesku Jiří Pomeje st., který si nepřeje nic jiného než jen to, aby se jeho dříve statný syn postavil opět na nohy a začal zase žít.

S Pavlem Páskem se domluvili, že ho musí co nejdříve umístit do léčebny či nemocnice, jinak to s ním dopadne opravdu špatně. Přestal vnímat realitu, neví, jaký je den, sotva si uvědomuje, jak se jmenuje. Ztrácí zdravý rozum a čeká na smrt!

Kamarád Pásek už to nevydržel

Pavel Pásek je jediný, kdo mu ještě zbyl.Zdroj: Profimedia.cz

„Je to složitý. Když ho dáme třeba do Červeného dvora, nebudou mu tam léčit nohu, která ho šíleně bolí – a nikdo neví, co s ní je. Když ho zase strčíme někam na ortopedii, kde mu budou dávat dohromady tu nohu, tak to nepřežije psychicky, bude mít absťák,“ vysvětlil Pásek.

„Vážně to takhle dál nejde. On už blábolí. Neví, kde je, co bylo včera. A je to den ode dne horší. Není s ním řeč. Obávám se, že jsem už ve stavu, kdy jsem schopen na svého nejlepšího kamaráda zavolat záchytku a poslat ho do Bohnic,“ dodal naštvaně Pásek.

Sám si nedokáže pomoci

Pavel Pásek je jediný, kdo mu ještě zbyl.Zdroj: Profimedia.cz

Ten by klidně zavolal Chocholouška, aby Jiřího odvedli ve svěrací kazajce, kdyby mu to pomohlo. Moc dobře si totiž uvědomuje, že je to opravdu už poslední šance, jak zkrachovalého producenta zachránit. Sám už se totiž zachránit nedokáže.

Manželka s ním ztratila trpělivost a od té doby to s ním jde z kopce. Podle Andrey jen kope kolem sebe, ale podle Páska je na tom daleko hůře a může si sáhnout i na život.

Andrea se z nepovedeného manželství už oklepala.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět více ze života celebrit? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů