Šíp.deník.cz

Poslední slova PLNÁ SLZ! Jak se Céline Dion rozloučila s umírajícím manželem?

Céline Dion s manželem René Angélilem
Céline Dion s manželem René Angélilem
Zdroj: archiv
Sdílej článek:

Má sice jen pro sebe jmění v hodnotě mnoha miliard korun, ale při posledním loučení děkovala Céline Dion (47) svému umírajícímu manželovi Renému Angelilovi (†73) za něco, co žádné peníze nezaplatí – syny, kterých se s ním dočkala. I díky nim, jak řekla svému muži, jenž zemřel v polovině ledna, se nakonec dokáže s jeho smrtí vyrovnat.

„Se slzami v očích mu vyprávěla, že ty tři děti, které jí dal, jsou největším požehnáním jejího života. A pokaždé, když se jim podívá do očí, uvidí v nich kousek z muže, který jí změnil život," tvrdí zdroj magazínu National Enquirer.

Právě těmito slovy se měla Céline loučit, když její manžel 14. ledna umíral. Jeho odchodem na věčnost skončil dlouholetý boj s rakovinou, s nemocí bojoval Angelil už od roku 1999. Zpěvačka byla manželovi celou dobu velkou oporou. Právě kvůli zdraví svého muže dokonce na čas přerušila kariéru, ke zpívání se poté znovu vrátila až na jeho přání.

„Modlila se k bohu, aby k jeho smrti nemuselo dojít, ale bylo to nevyhnutelné. Céline ví, že udělala naprosto vše pro to, aby jeho pobyt na světě co nejvíc prodloužila," dodává zdroj.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů