Šíp.deník.cz

POSMRTNÉ FOTKY CELEBRIT, nic pro slabé povahy! Z toho vám poběží mráz po zádech

16 fotografií 16
Zdroj: koláž: Šíp
Anna Nicole Smith byla americká modelka a playmate. Vzala si devadesátiletého miliardáře a měla s ním dceru. Bohužel slávu neunesla a velice brzy propadla kouzlu drog a večírků. To ji stálo život. Většinu svého mladého života strávila tím, že se snažila získat dědictví po manželovi, které ji právně nenáleželo. Předávkovala se ve čtyřiceti. Lady Diana byla princezna z Walesu. Vzala si za manžela prince Charlese a také se s ním rozvedla. V Paříži, když ji pronásledovali papparazzi, ujížděla jim a v tunelu se její taxi vybouralo. Diana zemřela a toto je poslední fotka z rakve. Dodneška kolují fámy, že za její smrtí stojí někdo z královské rodiny.
Sdílej článek:

Ať už je člověk celebrita, nebo ne, smrt to nezajímá. Přijde si pro všechny. Pro některé dříve, pro některé později. Podívejte se na děsivé fotky slavných, kteří dopadli neslavně. Jejich poslední snímky, i okolnosti jejich smrti, jsou opravdu šokující.

Marilyn zpívala prezidentu J. F. Kennedymu k narozeninám. Podle mnohých bylo z tónu hlasu jasné, že mezi nimi to není jenom tak. 

Zdroj: Youtube
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů