Šíp.deník.cz

Potvrzeno: PIPPA MIDDLETON JE TĚHOTNÁ! A sestra Kate má důvod STRAŠNĚ ŽÁRLIT!

Vypadá to, že v královské rodině bude o radost více. Sestra vévodkyně Kate, Pippa Middleton, konečně potvrdila, že na svatbě Meghan a Harryho nesnědla malého pečeného hrošíka, ale že je těhotná. A to už ve třetím měsíci!  

1 / 17
Pippa Middleton

V rodině Middletonových se všichni zběsile množí jako králíci. Nedávno porodila už třetího potoma Kate, teď se na své prvorozené chystá i její sestra.

 Pippa Middleton se hodlá svou svatbou sestře minimálně vyrovnat.Zdroj: Profimedia.cz

Na svatbě Harryho a Meghan to vypadalo, že Pippa přibrala, což by byla neúnosná zkáza, protože Pippa je neuvěřitelně sexy a břicho by všem chlapům zničilo sny a fantazie. Nakonec to ale bylo všechno jinak. Možná hůř.

Pippa se prostě zdráhala, případně nechtěla svatebčanům vypálit rybník svou obrovskou novinou, kterou by strhla veškerou pozornost na sebe.

Pippa MiddletonZdroj: winto

O tom, že nemá žrací období, ale že čeká malé Pippátko, informovala všechny v časopisu Waitrose’s Weekend, pro který píše sloupek. Je něco jako britská Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě.

Navíc všechny překvapila informací, že vstupuje do druhého trimestru. Tři měsíce před celým světem tajila informaci, že jí v bříšku bují nový život!

 Pippa MiddletonZdroj: winto

Pippa se mimochodem nezdráhala pochlubit, že oproti své sestře, která všechny tři těhotenství brutálně prozvracela, nepociťuje žádné ranní nevolnosti a bolesti.

 Pippa MiddletonZdroj: winto

,,Jsem vděčná, že jsem v uplynulém trimestru neměla žádné komplikace, takže se můžu věnovat všem sportovním aktivitám, které mám ráda,“ napsala Pippa do svého sloupku.

 Pippa Middleton je velká sportovkyně a hlavně během těhotenství zjistila, že fitness a jóga jí velice pomáhají.

 Pippa MiddletonZdroj: winto

Přesto se bála, že by jí těhotenství znemožňovalo určitě aktivity, která miluje, jako například tenis nebo plavání.

Pippa MiddletonZdroj: winto

,,Chtěla jsem vědět, jestli budu mít nějaké problémy například při podávání v tenisu… nebo jestli jsou všechny způsoby plavání bezpečné,“ svěřila se Pippa ve svém sloupku.

 Pippa MiddletonZdroj: winto

Také se bála, že by nemohla pokračovat v hodinách jógy, ale nemohla se se svým trápením svěřit svým kolegům z jógy, protože musela počkat na ultrazvuk.

 Pippa MiddletonZdroj: winto

,,Všimla jsem si určitých změn na mém těle a zvýšení tělesné hmotnosti… ale díky efektivnímu posilování a sportům cítím, že jsem tělo posílila na zdravý průběh těhotenství, porodu a následné rekonvalescence…a také si tím zajistím, že si po porodu mohu obléct své nejoblíbenější džíny!“

Kate Middleton jí už teď určitě nesmírně závidí, že zatímco ona musela trpět, její sestra má z těhotenství procházku po růžové zahradě.

 Pippa MiddletonZdroj: winto

Kate pomalu nesměla chodit, neukazovala se na žádných veřejných událostech, několikrát byla hospitalizována v nemocnici, prostě hotové těhotenské peklo. Pippa si místo toho užívá pestré škály sportů jako mladá školačka.

 Meghan Markle a Kate MiddletonZdroj: Profimedia.cz

Můžeme to ale Pippě jenom přát, a Kate by měla také, protože malý George, Charlotte a Louis tak získají nového bratrance, nebo sestřenici, se kterou budou moci dovádět kolem sukně své prababičky. Bude-li stále naživu.

Pippa MiddletonZdroj: winto

Doufáme, že těhotneství TUHLE část Pippina těla nijak nepoškodí:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů