Šíp.deník.cz

Pranýřovaný Roman Vojtek VYSVĚTLUJE, proč náhle opustil rodinu...

Roman Vojtek s manželkou a dcerou
Roman Vojtek s manželkou a dcerou
Zdroj: Tilen Vajt/Deník - Jan Karásek
Sdílej článek:

Ta situace cloumá celou republikou. Oblíbený seriálový herec Roman Vojtek (42) odešel z minuty na minutu od těhotné manželky a poté, co se na něj začala valit kritika a pohrdavé pohledy ze všech stran, vysvětluje, co ho k tomu vedlo. Budou však jeho slova stačit na obhajobu?

Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Ještě před pár týdny Vojtek vyprávěl, jaké má přání, aby jeho dcera jednou řekla, že je skvělý tatínek. Asi neřekne, on se sebral a rodinu opustil těsně před narozením dalšího potomka.

"Chápu, že z vnějšího pohledu je toto jednání naprosto neakceptovatelné, hnusné a neomluvitelné. Naprosto rozumím své ženě, jak se cítí, nebo si to myslím. To, co se stalo, nebylo plánované. Nečekal jsem rozhodně na vhodný okamžik, který tedy ani nenastal. Nebo že bych čekal na to, že by dítě bylo natolik vyvinuté, že bych ho mohl ohrozit. To ráno, kdy se to stalo, jsem neměl ani tušení, že se to může stát. Neměl jsem to v plánu," přispěchal s odůvodněním nepochopitelného činu pro Blesk.cz herec.

A pokračoval: "Já už jsem určité pocity řešil před několika měsíci. Už jsme se o tom bavili. Terezka měla správný pocit, že se se mnou něco děje." Zajímavé… Většina veřejnosti tak vidí v Romanovi zbabělce či hyenu, protože podobně se příliš mnoho mužů nezachová.

Jenže ozývají se i zasvěcené názory, že vše může být trochu jinak…

Tak si vyberte!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů