Šíp.deník.cz

Představitel Batmana Ben Affleck ZKOLABOVAL: Ex Jennifer Garner nabídla pomoc

Představitel Batmana Ben Affleck je kromě svých rolí známý svou závislostí na alkoholu. Během let se Affleck propil do problémů, ze kterých ho věčně někdo musel tahat. Tvrůce Oscarového filmu Argo se tak už několikrát léčil ze své závislosti. V roce 2017 svým fanouškům oznámil, že je opět střízlivý a připraven vzít život zpátky do vlastních rukou. Ale netrvalo to dlouho a Affleck zase propadl závislosti a tentokrát ho z toho musela vytáhnout jeho ex, hvězda filmu Peppermint, Jennifer Garner.

1 / 15
Ben Affleck

Ben Affleck se za poslední roky ukázal být stěžejním zdrojem peněz a ocenění pro filmová studia. Jeho úspěšné filmy Argo nebo Město se pyšní nominacemi i oceněními, v případě prvně jmenovaného Oskarem za nejlepší film roku 2012. Affleck se momentálně podílí na filmové sérii Justice Lague, ve kterém si zahrál po boku Supermana Henryho Cavilla, a objevil se i v Sebevražedném oddílu vedle fanoušky zbožňované Harley Quinn v podání Margot Robbie.

Ben Affleck a Jennifer Garner byli svoji deset let, než se den po výročí svatby rozhodli pro ukončení svazku. To bylo v roce 2014, a ani čtyři roky poté není pár rozvedený, oba se však stýkají s jinými lidmi. Affleckův poslední vztah je s Playboy modelkou Shaunou Sexton, se kterou si začal krátce po těžkém rozchodu s Lindsay Shookus. Velkou oporou v tomto těžkém období mu je budoucí ex manželka Jennifer Garner, která svého manžela pravděpodobně stále miluje.

Démon jménem alkohol

Ben AffleckZdroj: winto

Poprvé nastoupil Affleck do léčebny v roce 2001, kdy závislosti na alkoholu propadl. Po dlouhých letech ve střízlivosti se ale ke své zálibě opakovaně vracel.

Dva týdny po Oskarech v roce 2017 se Affleck do léčebny vrátil, a loni v březnu v srdceryvném přiznání na Facebooku fanouškům sdělil, jaké to je bojovat s neodbytným démonem.

,,Chci být tím nejlepším otcem pro své děti."

Ben Affleck má v poslední době dost starostí.Zdroj: archiv

,,Dokončil jsem léčení v léčebně pro alkoholově závislé. S tímto problémem jsem se v minulosti dlouhodobě pral a budu s ním nadále bojovat. Chtěl bych žít svůj život, jak nejlépe svedu, a chci být tím nejlepším otcem pro své děti."

Herec dále poděkoval nejen své rodině, ale i ex manželce Jennifer Garner: ,,Jsem šťastný, že mám kolem sebe lásku svých přátel a rodiny, včetně matky mých dětí Jennifer, která mě podporovala a starala se o naše děti v době, kdy jsem slíbil, že se sebou něco udělám."

Affleck rozchod nezvládnul

Ben AffleckZdroj: winto

Jedným z důvodů, proč se Affleck vrátil k alkoholu, byl zjevně rozchod s dlouholetou přítelkyní Lindsay Shookus. S tou se herec vídal od roku 2017, než se kvůli vzdálenosti rozhodli rozejít. Zdálo se, že Affleck rozchod zvládl s grácií, hned druhý den totiž sbalil modelku Shaunu Sexton, se kterou je doteď.

Sexton je náruživá pijačka alkoholu, ze všeho nejvíc miluje kombinaci, která lidem přijde nechutná. 
,,Mám ráda whiskey se sodou. Lidé se na to netváří, ale já to mám ráda." Sexton je patrně dalším důvodem, proč Affleck začal pít ve velkém. 

Věděl, že je na tom zle

Ben AffleckZdroj: winto

Affleck byl den před odvezením do léčebny spatřen, jak v teplácích a šedém tričku přijímá objednaný alkohol. Podle všeho to byla skotská whiskey značky Johnnie Walker, kterou má rád Ben i jeho nová přítelkyně.

Den totiž strávil s ní. Sexton prozradila, že Ben má nejradši bourbon a whiskey, a když má chuť, vypije sám i celou lahev. Už ten den vypadal Ben natekle a zničeně, jako kdyby flámoval nonstop celý týden. Affleck si byl vědom toho, co se může stát, bude-li v tom pokračovat, a rozhodl se obrátit na jedinou osobu, které plně důvěřuje.

Jennifer ho znovu zachránila

Ben AffleckZdroj: winto

Už druhý den si pro něj přišla. Jennifer mu udělala krátkou intervenci a poté ho posadila do auta, ve kterém seděla ještě jedna neznámá žena, možná společná přítelkyně, a Bena odvezla do léčebny.

Podle blízkého zdroje se Ben opravdu ozval sám: ,,Řekl to Jen a vůbec se nebránil. Poprosil ji, aby ho odvezla do léčebny a Jen slíbila, že tu pro něj vždycky bude.
,,Sám se chce uzdravit. Věděl, že potřebuje pomoct a nebál si o ní říct."

Jennifer z jeho nové známosti neskáče radostí

Ben AffleckZdroj: winto

Zdroj promluvil o tom, co si Jennifer myslí o jeho vztahu s mladou playboy modelkou.
,,Je šťastná z toho, že se Ben poflakuje s takhle mladou modelkou z Playboye? Absolutně ne," řekl. ,,Její obavy se ale momentálně netočí kolem toho, s kým její bývalý manžel právě chodí. Zajímá se, jestli se Ben znovu dokáže udržet střízlivý a zda se na něj dá spolehnout ve výchově jejich dětí."

Těsně po jeho 46. narozeninách 15. srpna se blízký přítel nebál říct, že je Ben zrovna na správném místě ve svém životě.
,,Ben se má dobře. Teď je na velmi dobrém místě, co se týče mentální stránky jeho života, a tvrdě pracuje na tom, aby to tak zůstalo. Chodí na setkání, na hodně setkání, a ještě k tomu medituje a dělá jógu."

Jennifer ho před léčebnou vzala ještě na jídlo:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů