Šíp.deník.cz

Princ Andrew obtěžoval vdovu po Kobainovi: ,,Přišel a chtěl po mně sex"

Courtney Love, vdova po zesnulé Kurtu Cobainovi, nařkla prince Andrewa, který je momentálně zapleten do skandálu s pedofilem a otrokářem Jeffreym Epsteinem, že ji v jednu noci zaklepal na dveře a chtěl po ní sex.

1 / 9
Courtney Lover a princ Andrew

Kdyby to uslyšel zesnulý frontman kapely Nirvana, vstal by z mrtvých a prince Andrewa by si pořádně podal. Přestože Andrew skálopevně tvrdí, že s mrtvým Epsteinem, který byl obviněn z obchodování s nezletilými děvčaty, zneužívání a sexuálního otroctví, nemá nic společného a v době zatýkání už nebyli přátelé, nikdo, včetně jeho matky, královny Alžběty, tomu nevěří. Všeobecné nedůvěře napomáhá nejen nahrávka, v níž mladou slečnu přicházející do Epsteinova domu přivítá, ale i příběh Courtney Love. 

Přišel hledat pobavení

Courtney Love a Princ AndrewZdroj: instagram.com

Nejsureálnější zážitek

Courtney LoveZdroj: Profimedia.cz

,,Nabídla jsem mu čaj a přišlo mi vtipné mu ho nalít do porcelánového hrníčku s fotkou královny Alžběty. Zasmáli jsme se tomu," pokračuje ve vyprávění.

,,Sedli jsme si na pohovku, ke krbu, a tam na mě začal dorážet. Vyzvídal, co jsem celý den dělala, což mě urazilo, tak jsem se ho zeptala ,A co jste dělal celý den vy, princi?'. Vypadal pobaveně."

,,Nakonec zůstal něco kolem tři čtvrtě hodiny. Ze všech věcí, které se v mém životě udály, byla tahle nejsureálnější… a to o něčem vypovídá."

Chlípný Andy trnem celé rodiny

Princ AndrewZdroj: profimedia

Pravdivost vyprávění dokládá fotografie z toho večera, kterou Courtney Love uveřejnila ve své knize Dirty Blonde: The Diaries of Courtney Love, jež vyšla v roce 2006.

Princ Andrew se netají faktem, že zbožňuje ženy a sex. ,,Když byl mladší, přezdívalo se mu chlípný Andy. Tahle přezdívka ho neopustila. Jakožto britský obchodní velvyslanec procestoval svět a měl přístup k těm nejkrásnějším holkám a samozřejmě toho využil," prozradil jeho přítel. Princ je stále středem pozornosti a trnem oku své matky, která by syna nejradši vydědila.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů