Šíp.deník.cz

Princ Charles půjde na testy DNA! Harry NEVÍ, zda je opravdu jeho syn

Je Charles skutečně Harryho táta?
Je Charles skutečně Harryho táta?
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Už má dost nekonečných spekulací! A proto se rozhodl zjistit pravdu. Proto žene princ Harry (29) otce Charlese (65) na testy DNA. Bojí se totiž, že jeho skutečným otcem je letitý milenec zesnulé matky Diany (†36) James Hewitt!

Spojuje je neuvěřitelná podoba, shodné držení těla a i barva vlasů. Princ Harry toho má fyzicky opravdu mnohem víc s milencem své matky, než s oficiálním otcem. A protože chystá Harry svatbu s partnerkou Cressidou Bonas (24), rád by věděl pravdu ještě před tím, než skočí do chomoutu.

„Harryho ničí spekulace o tom, že je kukaččí dítě. Nebaví ho neustále poslouchat, že jeho otcem je James Hewitt. Tu vnitřní bolest dlouho utápěl v alkoholu – a také v drogách," říká zdroj magazínu Globe.

„Teď je ale připraven čelit pravdě. Cítí, že je čas odhalit pravdu. Už také vyprávěl kamarádům, že byl za Charlesem a prosil ho, aby podstoupil testy otcovství," dodává informátor.

Ovšem Charles se zřejmě zatím nikam nechystá. Harrymu údajně pověděl, že si je otcovstvím jistý. Jak v případě Harryho, tak v případě prince Williama.

Harryho toho ale s Hewittem přesto spojuje opravdu mnoho. „Ta podoba je neuvěřitelná. Počínaje zrzavými vlasy, až po řeč těla," všiml si informátor. Hewitt, pokud je opravdu Harryho otcem, o svou roli příliš nestojí. Dokonce se nechal slyšet veřejně, že rozhodně není jeho otcem.

„Ale když to říkal, měl ve tváři ironický úsměv," dodává k tomu zdroj Globu. Snad i z toho důvodu si Harry nepřeje, aby se Hewitt objevil na  plánované svatbě s partnerkou Cressidou Bonas. „Důkaz v podobě testu DNA by všechny Harryho pochybnosti rozptýlil. Proto chce, aby ho Charles absolvoval, i když mu tvrdí, že je jeho otec. A měl by ho podstoupit co nejdříve," uzavírá zdroj.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů