Šíp.deník.cz

Největší strach prince Harryho: Bude ze mě stejně špatný otec, jako byl Charles!

Je to společná obava větiny otců na světě - být pro své dítě neschopným, špatným, zlým tátou, stejně jako tomu bylo v případě prince Charlese. Harry udělá všechno, aby nezopakoval otcovy fatální chyby!

1 / 9
Princ Harry zažívá před svatbou nečekané problémy.

Pro rodiče není horšího vědomí, než že svému potomkovi zkazili celý život. A to jen proto, že mu v dětství nevěnovali přílišnou pozornost a byli pro něj špatným vzorem. Typickým příkladem budiž princ Charles, který zanedbával své dva syny, o něž se musela postarat matka. Když se s Dianou rozvedl a začal to táhnout s Camillou, Harry a William pochopili, že hledat v otcovi mužský vzor je jako čekat na boží zázrak. Po narození Archieho Harrisona se princ Harry obává, že Charlesovy otcovské geny převládnou a jako táta bude pro svého syna naprostou katastrofou.

Harry dochází na terapii

Meghan Markle a princ HarryZdroj: profimedia

Vyděšený princ Harry hledá pomoc v terapii, prozradil blízký královský zdroj. Manželka Meghan Markle Harryho uklidňuje, že se ani v nejmenším nepodobá svému otci, ale Harry jí nevěří. ,,Harry si myslí, že bude stejně špatný otec, jako byl Charles, ani Meghan mu to nedokáže rozmluvit. Útěchu hledá v terapii."

Stále nedokáže zapomenout na vše, co provedl. Charlesovy hříchy se datují až k Harryho narození a údajně dohnaly samu princeznu Dianu k psychologovi. Odměřený byl princ Charles k oběma synům, následky pociťují dodnes. Harry si celý život připadal jako odstrčené a nechtěné dítě, napomohly tomu drby, že je Harry produktem milostné aféry mezi Dianou a Jamesem Hewittem.

Charles děti i manželku zanedbával

Princ CharlesZdroj: Profimedia.cz

Diana dříve prozradila, že po narození Harryho necítila z Charlesovy strany žádnou podporu. ,,Přál si holčičku, a když se narodil Harry, byl hodně zklamaný. Podivil se, že má zrzavé vlásky." Harry se s odstupem času dozvěděl o otcových komentářích, ty ho utvrdily v tom, že byl Charles hrozný otec.

,,Když Meghan otěhotněla, byl radostí ze sebe. Pak si ale uvědomil, že sdílí otcovy geny a zděsil se, že k Archiemu bude stejně odměřený, kritický a celkově špatným tátou."

Vymanit se z bludného kruhu

Princ Charles a Lady DiZdroj: Profimedia.cz

,,Doposud nezapomněl na Charlesův nedostatek empatie, když jeho matka zemřela. Jako by ho to vůbec nezasáhlo," pokračuje zdroj. ,,Nezapomněl ani na to, že jeho i Williama nechal během pohřbu jít za matčinou rakví, místo aby byl s nimi. Harry v ten okamžik potřeboval lásku, Charles mu ji ale nedal. Nechce opakovat otcovy chyby."

Vsadil na terapie a Meghan ho v tom údajně podporuje. ,,Harry doufá, že ho psycholog přesvědčí o opaku," dodává zdroj. ,,Charles zklamal jeho i Dianu. Nepřežil by, kdyby zklamal Archieho. Tvrdě na sobě maká, aby sám sebe přiměl, že se z bludného kruhu špatného rodičovství dokáže vymanit."

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů