Šíp.deník.cz

Meghan Markle odpírá Harrymu sex: Manželova plešatějící hlava ji znechucuje!

Třebaže se k ní princ Harry chová doslova královsky, Meghan si láskyplných gest vůbec necení. Něco jí na manželovi ohromně vadí - jeho geny. Vévoda ze Sussexu pomalu ale jistě plešatí a Meghan lesklým lysinám neholduje. Dala Harrymu ultimátum: pořiď si vlasový implantáty, nebo se můžeš rozloučit se sexem!

1 / 9
Meghan Markle a Princ Harry

Fúrie Markle opět dokazuje, jak povrchní ženou ve skutečnosti je. Nezáleží jí ani tak na povaze člověka jako na jeho vzhledu a jmění. V době, kdy se s Harrym poznala, měl zrzavý princ hlavu plnou vlasů. Královské geny ale neúprosně pracují, vidět to můžeme u prince Charlese a prince Williama, oběma se na hlavě zalesklo slunce.

To samé čeká i Harryho, ať chce, nebo ne. Meghan na se na to dlouze připravovala, jenže čím víc zrzavých chlupů našla na polštáři vedle sebe, tím víc si uvědomovala, že nechce mít vedle sebe pana Vajíčka.

Přetvořila ho k obrazu svému

Meghan MarkleZdroj: profimedia

Než Harry potkal Meghan, oblékal se, jak chtěl. I jako šupák. Po vdavkách si ho Meghan přetvořila k obrazu svému, oblékla ho do značek, o kterých Harry ani neslyšel, začal se vonět kolínskou, která je dražší než průměrný měsíční nájem garsonky v Praze, doplňky, jako boty, pásek, i taška musí být z té nejkvalitnější italské kůže. Nové geny mu ale pořídit nedokázala.

A Harry pomalu plešatí. Od seznámení mu vypadala čtvrtina vlasů a určitá místa připomínají pokácenou lesní mýtinu. Meghan by to ráda překousla, ale geny pracují i u ní. A tak manželovi nakázala, aby si zašel na konzultace k doktorovi a začal se zajímat o vlasové implantáty.

Plešatění zrychlilo, hlavně kvůli dítěti

Meghan Markle a Princ HarryZdroj: profimedia

,,Nechce, aby dopadl jako princ William, jejich otec Charles, strýc princ Edward, nebo nedejbože princ Philip," komentuje královský zdroj. ,,Meghan našla to, co jí herecká kariéra nedala - ohromnou slávu. Považuje se za módní ikonku dnešní doby a k sobě potřebuje stejně úchvatného partnera. Takového, co má na hlavě stále vlasy."

,,Varovala ho, že jestli to nezačne řešit, vykopne ho z postele… a dokonce pohrozila, že od něj odejde. To je opravdu přehnaná reakce," myslí si zdroj. K celé věci se vyjádřil i chirurg věnující se vlasové transplantaci Dr. Shahmalak.

,,V posledních několika měsících jste si u prince Harryho mohli všimnout velké změny, plešatění razantně zrychlilo. Napomoci tomu mohl především stres z nové role otce a královských povinností, hlavní roli v tom však hrají geny."

Cena krásy podle Meghan Markle

Meghan Markle a Princ HarryZdroj: profimedia

Shahmalak dále zmínil, že se ženy s plešatěním svého partnera často nesrovnají. ,,Spoustu mých klientů přijde hlavně proto, že na ně tlačí partnerky, které raději budou svobodné, než aby chodily s plešounem.“

Meghan je podle něj stejná. Jakožto bývalá hollywoodská hvězda zná cenu krásy. Shahmalak varuje Harryho, aby nezahálel a začal to řešit co nejdřív: ,,Stále má čas, aby začal uvažovat nad obnovou své kdysi husté kštice. Ale musí jednat rychle, než bude opravdu pozdě!"

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů