Šíp.deník.cz

Princ Harry šokoval: Camilla není ZLÁ MACECHA a nerozvrátila rodinu!

O Camille si všichni myslíme svoje. Vecpala se mezi Lady Di a Charlese, rozvrátila nejostřeji sledované manželství a zapříčinila Dianinu smrt? Cože? Ano! Protože kdyby se s Charlesem nerozvedli, neusedla by Diana se svým milencem do toho auta a nenabourali by. Ještě teď by byla po boku svých synů, Kate a Meghan a vše by bylo sluníčkové. Teď se ale objevilo Harryho dlouho ztracené prohlášení, ve kterém jasně říká, že Camilla není zlá macecha a ve skutečnosti je to dobrá nevlastní matka!

1 / 19
Charles a Camilla

Charles a CamillaZdroj: winto

Camilla je asi nejneoblíbenější členkou královské rodiny, o tom žádná. Osoba, která se tam vetřela a zůstala, osoba, která má na rukou krev.

Camilla Parker-BowlesZdroj: archiv

Princ Charles byl slepý, že se rozhodl pro Camillu a nezůstal s milovanou Dianou. Tak to ale zřejmě osud chtěl. A stejně tak si vyžádal, aby byla Camilla nenáviděna celým světem.

Podle určitých zdrojů, které bedlivě naslouchají všemu, co se v paláci i v jeho okolí šustne, se Camilla ke svým nevlastním synům chovala nepříčetně a nikdy je nemilovala. Dokonce se spekulovalo i o tom, že je psychicky trýznila.

Camilla Parker-BowlesZdroj: Profimedia.cz

Ano, na veřejných akcích můžeme vidět, že se celá rodina k sobě má, patrně za to ale mohou striktní pravidla královské rodiny, které zakazují jakékoliv nevraživé pohledy a chladné chování na veřejnosti.

Camilla i princ Charles byli mnohokrát spojováni s kontroverzní smrtí princezny Diany. Že zařídili, aby v autě selhali brzy, že paparazzi na ně poslali oni, že jí podstrčili nekompetentního řidiče, který je vyboural.

Camilla je rozhodnutá zvrátit rozhodnutí královny tak, aby nakonec přece jen na trůn usedla ona s Charlesem.Zdroj: Profimedia.cz

Všechno to jsou nepotvrzené drby a pravdu o náhlé a šokující smrti Lady Di se patrně nikdy nedozvíme, ale všem na paměti navždy zůstane fakt, že nebýt Camilly, princezna Diana by doteď stála po boku svých synů a jejich chotí.

Teď ale všechny šokovalo Harryho prohlášení, které sice učinil dávno, ale až nyní vyplulo na povrch, ve kterém Harry promluvil o svém osobním vztahu s Camillou a fanouškům královské rodiny potvrdil, že není prohnanou macechou, za kterou ji všichni mají.

Camilla prý vždy tušila, že Kate na roli královny nemá.Zdroj: Profimedia.cz

,,Abych byl upřímný, S Camillou jsme si vždycky byli velmi blízcí. I William to tak cítí. Není žádnou prohnanou macechou z pohádky," řekl.

,,Podívejte se na situaci, do které přichází. Nelitujte mě nebo mého bratra, litujte jí," řekl Harry před lety a potvrdil všem, že je Camilla slušná osoba.

Camilla Parker-BowlesováZdroj: Profimedia.cz

,,Camilla je úžasná žena a učinila našeho otce nesmírně šťastného, což je pro nás ta nejdůležitější věc. S Williamem Camillu opravdu milujeme," přiznal Harry.

S Camillou se princ Charles seznámil přes společného přítele v roce 1971. Princ Charles byl tehdy mladý dvacátník a s Camillou začali krátce po setkání randit. Královské rodině se to ovšem nelíbilo a pár se musel o dva roky později rozejít.

Smutná Camilla trpěla kvůli domácímu násilí.Zdroj: Profimedia.cz

Ještě téhož roku se Camilla provdala za Andrewa Parkera Bowlese a Charles si roku 1981 vzal Dianu. I přesto, že byli oba ve svazku manželském, se i nadále stýkali, dokud se v roce 1992 jejich milenecká aférka nedostala na světlo světa.

Po rozvodu obou párů a tragické smrti princezny Diany se Charles i Camilla snažili pokračovat tam, kde to Alžběta utnula. V Roce 2005 oznámili zásnuby a téhož roku se vzali.

Princ Charles a CamillaZdroj: Archiv

,,Pro prince Charlese tehdy muselo být strašně těžké přiznat svým dvou synům, že žena, kterou každý obviňoval z rozdělení jejich rodičů, se brzy stane jejich novou maminkou," vysvětluje autorka Harryho biografie, Angela Levin.

,,Harry přijmul fakt, že Camilla byla v životě jejich otce dlouhou dobu a za ten čas, který ji on samotý poznával, si k ní vybudoval vztah," píše Levin ve své knize. ,,Už od mala byl Harry schopen vcítit se do jiných lidí a nahlížet na situaci z jejich pohledů."

Camilla Parker-Bowles a princ CharlesZdroj: Šíp PLUS

Camilla se i přes Harryho tajnou zpověď pravděpodobně nikdy nebude těšit tak velké oblibě, jako její předchůdkyně, ale s tím si vévodkyně z Cornwallu už asi hlavu neláme. Má všechno, co kdy chtěla mít a nikdo ji o to už nepřipraví.

Camilla Parker-BowlesováZdroj: Profimedia.cz

Svatba Camilly a Charlese:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů