Šíp.deník.cz

Přítelkyně Vojty Drahokoupila ODHALILA, kam ani zpěvák nemůže! Co Miss ukázala?

5 fotografií 5
Kristýna s Vojtou jsou jako reklama na lásku a štěstí.
Kristýna s Vojtou jsou jako reklama na lásku a štěstí.
Zdroj: Instagram
Kristýna s Vojtou jsou jako reklama na lásku a štěstí. Kristýna s Vojtou jsou jako reklama na lásku a štěstí. Kristýna s Vojtou jsou jako reklama na lásku a štěstí. Kristýna s Vojtou jsou jako reklama na lásku a štěstí.
Sdílej článek:
VIDEO TAJEMSTVÍ KABELEK SLAVNÝCH: Kristýna Kubíčková

TAJEMSTVÍ KABELEK SLAVNÝCH: Kristýna Kubíčková

Jsou mladí, talentovaní a děsně zamilovaní. I přes svůj věk a fotky na Instagramu si chtějí chránit své soukromí a dokonce odmítli i natáčení v jejich bytě. Ale přeci jen nás do intimních sfér vzala partnerka zpěváka Vojty Drahokoupila, krásná Miss Kristýna Kubíčková. Budete koukat, co na sebe práskla a ukázala.

Sexy Miss, která sice nemá výšku modelky, ale má míry a věk jako světově uznávané krásky, a k tomu všemu ještě boduje na Instagramu. Tam je pro své fanynky doslova modlou, které jen čekají, co jim Kristýna opět předvede.

Teď ale Šípu ukázala něco, co na sociálních sítích jen tak nevystavuje. Předvedla, co za cennosti nosí ve své kabelce v rámci rubriky „Tajemství kabelek slavných“. Při tom všem ji dokonce natáčel sám Vojta  Drahokoupil a jen u nás se můžete podívat, jak to celé dopadlo.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů