Šíp.deník.cz

Proč to udělala? Slavná sexbomba během focení JEN TAK ukázala PRSA!

14 fotografií 14
18+
Ani se nechce věřit tomu, že se slavná kráska prostě odhalila!
Ani se nechce věřit tomu, že se slavná kráska prostě odhalila!
Zdroj: Koláž Šíp
Rita Ora minulý víkend fotila kampaň na pláži v Malibu. Populární zpěvačku nešlo vzhledem k "podepsané" bundě nepoznat. Krásná blondýnka patří mezi nejsledovanější ženy současnosti. O to víc překvapila, když z ničeho nic svoji bundičku rozevřela.
Sdílej článek:

Další skandální fotky z pláže v Malibu kolují po světě. Tentokrát blonďatá sexbomba ukázala své obdivované poprsí, jako by se nechumelilo…

Ve světě slavných není opravdu nic nemožné. Přesto sem tam některá z hvězd zvládne šokovat své okolí. Docela slušné překvápko předvedla před pár dny britská zpěvačka Rita Ora, která patří mezi nejpopulárnější mladé umělkyně současnosti.

Výrazná blondýnka se chlubí velkým poprsím a vůbec plnými tvary i v jiných ženských oblastech, čímž vlastně představuje ideál krásy dnešní společnosti. Není tedy divu, že mimo zpěvu se věnuje herecké kariéře (zrovna natáčí pokračování erotického velehitu Padesát odstínů temnoty) a žádaná je také coby modelka.

Právě na západním pobřeží USA, na pláži v Malibu, fotila zatím naposledy a stačilo jí pár vteřin, aby způsobila pořádný poprask. Do písku se bořila v minikraťáskách, černém svetru nebo rozepínací bundě s vyšitým jménem Rita na zádech.

V jeden moment jí ovšem popadla nepředstavitelná myšlenka a… bundu prostě rozevřela! Osudnou vteřinu zachytili všudypřítomní paparazzi, a protože si Ora nevzala podprsenku, trojky vyzývavé krásky už nemělo co skrýt…

Prsa včetně bradavek ukázala teprve podruhé v kariéře. Poprvé to bylo v zimě pro francouzský magazín pro pány Lui.

Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů