Šíp.deník.cz

Filmový Freddie Mercury se bude ženit! Velká svatba ve stylu Bohemian Rhapsody

Oscarový herec Rami Malek, který ztvárnil rockovou legendu Freddieho Mercuryho v blockbusteru Bohemian Rhapsody, se bude ženit! Jeho družkou na celý život se stane herecká kolegyně Lucy Boynton, s níž se Malek seznámil na natáčení snímku o skupině Queen. Zahrála si Mary Austin, Freddieho životní lásku.

1 / 9
Rami Malek

O Ramiho Maleka, kdysi vcelku neznámého herce, jehož nejvýznamnější rolí byl hacker v seriálu Mr. Robot, se po úspěchu Bohemian Rhapsody perou všechna filmová studia. Další velká role ho čeká už příští rok, zahraje si hlavního antagonistu v nové bondovce s pracovním názvem Bond 25. Agenta 007 naposled ztvární Daniel Craig. 

S Lucy Boynton se Malek seznámil při natáčení a láska na filmovém plátně přeskočila i do osobního života. Zamilovaný pár se nechal slyšet, že plánují obrovskou svatbu s ještě větším překvapením - svatba bude na téma jeho přelomového snímku!

Svatba na téma Bohemian Rhapsody

Rami MalekZdroj: profimedia

Chodí spolu rok, což je pro Hollywood adekvátní doba na oznámení zásnub a plánování svatby. Pan Robot však nikam nespěchá a svatbu chce pečlivě připravit. Jakožto obrovský fanoušek Queenů si přeje, aby téma svatby byl právě Bohemian Rhapsody. Zní to neskutečně?

,,Lucy a Rami se těší, až spolu stráví zbytek života. Svatbu plánují na příští léto, už teď ale ví, koho pozvou, jak bude vypadat dort a jaký nádech bude obřad mít," prozradil přítel. ,,Film Bohemian Rhapsody je spojil, oba jsou obrovští fanoušci Queenů a chtějí jim vzdát holt svatbou na toto téma."

Zbývající členové zahrají na svatbě

Rami MalekZdroj: profimedia

Můžeme se na svatbě dočkat hudebního vystoupení členů skupiny Queen? Podle zdroje je to více než možné. ,,Rami i Lucy by si přáli, aby jim na svatbě zahráli Brian May, Roger Taylor i zpěvák Adam Lambert, byl by to pro ně splněný sen. Nemohou se Queenů nabažit a mít tam stávající členy skupiny by byl sen."

Téma a celkově ohlášení svatby mělo být tajemstvím, ale jak je v Hollywoodu samozřejmostí, pouhým vyslovením slova svatba v přátelském kruhu o tom ví celý svět. Rami i Lucy tím ztratili moment překvapení.

Svatba v Anglii, rodišti Boynton

Rami MalekZdroj: profimedia

,,Chtěli to udržet v tajnosti především před rodiči, ti se to ale dozvěděli a jsou za oba neskutečně šťastní," pokračuje zdroj. Svatba se údajně odehraje v rodné zemi Boynton, v Anglii, a pak by se udělala oslava i v Americe. 

Malek se těší nevídané obliby, s připravovanou bondovkou s pracovním názvem Bond 25 ho čeká druhá nejvýznamnější role. Talentovaný herec si za svou kariéru vyzkoušel jaké je to být faraonem, stydlivým gayem, upírem i hackerem. Teď si do portfolia může přidat nejslavnějšího zpěváka a zlověstného padoucha.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů