Pravá ruka šikuly Tima Taylor Al Borland nás bavil od začátku seriálu v roce 1991 až do konce. Byl to sympaťák, byl vtipný, byl svým osobitým způsobem i okouzlující. Jenže seriál už dávno skončil a o Karnovi se dnes tolik nemluví. Kde je mu konec?

Zašlá sláva Richarda Karna se podepsala na jeho filmové i televizní tvorbě. Oproti svému protějšku Timu Allenovi, který je stále aktivním jménem v Hollywoodu, se Karn neúspěšně snažil prorazit v dalších projektech, které buď hned zrušili, nebo se na ně nikdo nedíval... a pak je zrušili.


S Allenem se znovu setkal v seriálu Poslední chlap, jinak měl štěky v počinech jako Zlatá sedmdesátá, Pen15 a malé filmové role v televizních filmech, které za moc nestály. Za zmínku možná stojí film F*&% the Prom, což je podle názvu středoškolská komedie, kde děvčata v hlavní roli chtějí sabotovat školní ples.



Karn se ale do velkých projektů očividně nežene a raději má svůj klid a rodinný život. Je velkým milovníkem golfu, což jsou jediné akce, kde ho někdo může vidět. Od dob Borlanda se hodně změnil, ale okouzlující úsměv mu zůstal. Mrkněte do galerie.