Šíp.deník.cz

Robbie Williams se chlubí: Takhle si žiju v PALÁCI SE 46 POKOJI!

Většina z nás se pravděpodobně veřejnosti nepochlubí ani tím, jakou křiklavou barvu má náš panelák. A tady je Robbie Williams a ten se nezdráhá nám ukázat vnitřek svého super drahého domu, který sdílí se svojí nádhernou polovičku, herečkou Aydou Field a dvěma roztomilými dětmi. Jak vypadá život na straně bohatých a mocných?

1 / 21
Robbie Williams

Robbie Williams se s Aydou seznámil v roce 2006 a byla z toho velká světová láska.

Robbie WilliamsZdroj: winto

O tři roky později se vzali a zplodili dvě roztomilá Robbátka. Čas od času se Robbie se ženou pochlubí tím, jak si žijí v svých domech, kterých opravdu není málo. Můžeme se jim vůbec divit?

Pár momentálně tráví svůj čas mezi Los Angeles, svým trvalým bydlištěm, a Londýnem, kde budou porotcovat v X Factoru. A právě v západním Londýně si pořídili parádní dům za necelých 17.5 milionu liber!

 Robbie WilliamsZdroj: winto

Podle informací se Williams s Filed můžou chlubit čtyřiceti šesti pokoji, které jsou různě dekorované, prý aby ukázali svůj unikátní smysl pro styl. Některé z nich slouží jako herna, fitness a dokonce i kino!

Robbie WilliamsZdroj: winto

Tady si třeba Ayda dává do těla na kole v soukromém fitnessku a Robbie ji fotí, aniž by to tušila.

 Robbie WilliamsZdroj: winto

V herně se Rob s dětma sejdou a hrají na všech možných konzolích a počítačích. Pro více lidé je připraveno různorodé sezení, od bobky, po kožené sedačky a plážová lehátka.

 Robbie WilliamsZdroj: winto

Pár se na zdech pyšní mnoha obrazy, od klasických maleb po velmi barevné abstraktní obrazy, ze kterých ani při hodině civění nepoznáte, co mají zobrazovat.

Robbie WilliamsZdroj: winto

Luxusní postel obřích rozměrů je z obou stran obklopena skleněnými nočními stolky s velice drahými lampami. Před postelí nesmí chybět ani kanape, které Robbie čas od času využije jako postel, pohádá-li se se svou ženou.

Robbie WilliamsZdroj: winto

Pokud by chtěli pozvat a usadit dvacet slavných kolegů, nebude problém. V jídelně - ano, bohatí lidé jedí v jídelně, a ne v kuchyni - mají dva obrovské stoly, za kterými denně sedí takové hvězdy jako Jennifer Aniston a Brad Pitt…tam se do sebe možná znovu zamilovali.

Robbie WilliamsZdroj: winto

Na instagramu sdíleli fotku z Vánoc, kdy své dlouhé stoly ozdobili malé stromečky, před nimiž se tyčila chaloupka z perníku. Kam ale dají talíře? Ty židle nevypadají kdovíjak luxusně, čekali bychom zlaté trůny vykované z roztavených mečů místo těchto rybářských stoliček.

 Robbie WilliamsZdroj: winto

Kromě luxusních cetek, které mají poházené různě po domě (exotické ornamenty pověšené na zdi, masky domorodců z amazonských kanibalistických kmenů a africké bubínky z pravé sloní kůže) se rodina může pyšnit i krásným mramorovým schodištěm, před kterým vzniká spousta slavnostních i obyčejných fotek.

Robbie WilliamsZdroj: winto

Robbie má veselou tradici fotit se ve svém domě nahý, zakrývajíc si pouze své britské poklady. Fotil se například v kuchyni se svou autobiografií pojmenovanou Odhalení. A přitom nic moc neodhalil…

Robbie WilliamsZdroj: winto

V domě mají i obrovské akvárium plné těch nejbarevnějších korálů a nejexotičtějších ryb, jaké jste kdy viděli!

Robbie WilliamsZdroj: winto

A co by to byl domov bez pořádné zahrady? To si řekli i Williamsovi a nešetřili na tom, aby jejich zahrada vypadala jako hustý prales. Nedivili bychom se, kdyby se mezi stromy, keřy a divokým roštím čas od času na pár hodinek ztratili. 

Velice fotogenické místo. Na fotce můžeme vidět jejich dcerku Teddy, jak se po zahrádce prochází s bílým balonkem. A ten se vznáší!

 Robbie WilliamsZdroj: winto

V domě v Los Angeles zase vlastní huňatého pejska a také velký bazén obklopen krásnou zelení, takže si připadáte jako někde na dovolené. Což život Roba a Aydy tak trochu dovolenou je.

 Robbie WilliamsZdroj: winto

Robbie a Ayda jsou velcí srandisté, kteří využijí každou nestřeženou chvilku, aby napálili nebo vyděsili jeden druhého. Robbie rád leká svou sexy ženušku klaksonem, kdykoliv se Ayda chce trošičku vyspat. Samozřejmě na své dokonalé posteli s vodní matrací!

Robbie WilliamsZdroj: winto

Robbie a Ayda jsou novým instagramovým párem číslo jedna, který si díky těmto spontánním momentům a fotografiím ze zákulisí nastřádal hezkou hromádku followerů!

Robbie WilliamsZdroj: winto

Všichni jim samozřejmě přejeme mnoho úspěchů, ať jejich láska i nadále vzkvétá, protože dnes je vzácné, aby slavní manželé vydrželi déle než čtyři měsíce. A taky aby nás zásobovali fotkami jejich luxusních baráčků, protože se všichni rádi čas od času zasníme…

Robbie WilliamsZdroj: winto

Záznam z jeho koncertu na zahájení FIFA 2018:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů