Šíp.deník.cz

Robert Rosenberg ZMLÁTIL skladatele Jarka Šimka! Co si udělali?

10 fotografií 10
Robert Rosenberg a Jarek Šimek
Robert Rosenberg a Jarek Šimek
Zdroj: Koláž Šíp
Šimek po "nakládačce" bolestí téměř brečel. Dodo je trenérem slavných. Na snímku s Dominikou Mesarošovou. Šimek dostal slušnou nakládačku... Robert Rosenberg a Jozef Dodo Szarka si o Šimka skoro rozbili klouby.
Sdílej článek:

Na někoho to mohlo působit, jako by si ostří hoši vyřizovali účty se zpěvákem a skladatelem Jarkem Šimkem (43) a chtěli z něho vymlátit duši. Realita je však jiná. To, co mohlo působit jako z akčního filmu, ve skutečnosti byla zkouška odolnosti.

Šimek se dobrovolně zúčastnil soutěži v silovém trojboji pod vedením trenéra hvězd Jozefa Dodo Szarky (36), který akci zorganizoval ve spolupráci s bývalým pornohercem a aktuálně rovněž trenérem boxu Robertem Rosenbergem (42).

Rosenberg si ze Šimka udělal tréninkovou pomůcku ve fitness centru Galaxie. "Chtěl jsem si dokázat, že ještě ve svém věku nepatřím do starého železa. Soutěžil jsem v minulosti mockrát ve zpěvu, ale něčeho takového jsem se účastnil poprvé," řekl Šípu Šimek, který si odnesl po těle několik modřin.

Szarka, který dostává do formy třeba Dominiku Mesarošovou nebo Michaelu Gemrotovou, prý Šimkovi vůbec nenadržoval a podle sečtených bodů se právem umístil na třetím místě. Celý silový souboj vyhrál Miroslav Dubovický, který nedávno získal titul třetího nekrásnějšího muže Česka v soutěži Muž roku 2016.

Na vypracovaná těla se přišla podívat i moderátorka Kateřina Kristelová, která je aktuálně bez partnera a po letech samoty se nedávno svěřila, že znovu začala randit. Trenér Szarka a jeho Dodo Team už plánuje podobný souboj, tentokrát však v ženském provedení. Jestli se ho zúčastní i modelky ze stáje Dominiky Mesaarošové, zatím nechtěl prozradit. Prý to bude velké překvapení.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů