Šíp.deník.cz

Dara Rolins se MĚNÍ K NEPOZNÁNÍ! Je sexy zpěvačka zamilovaná až po uši?

Vypadá to vypadá, že se Dara pomalu připravuje udělat za vztahem s Rytmusem tlustou čáru. Sice už spolu nejsou poměrně dlouhou dobu, ovšem především z jejích vyjádření bylo patrné, že v jejím srdci ještě zaujímá podstatně velké místo. To se ale možná brzy změní?

1 / 10
Poslední dobou se neustále fotí ve spodním prádle.

Vypadali jako pár, který nemůže nikdy nic rozdělit. Motivovali jeden druhého, ale také širokou veřejnost o tom, jak by to mělo mezi ženou a mužem fungovat. Pak ale přišel blesk z čistého nebe a rozchod, který nečekal snad vůbec nikdo.

Bohužel se neobešel bez ostrých výroků, především pak ze strany Rytmuse, který se bezhlavě zamiloval do Jasminy Alagič a plánuje s ní založení rodiny, tedy to, co se mu s Darou za celou dobu vztahu nepodařilo.

Rozhodla se pro radikální změnu

Slavný pár už nechce pokračovat v jejich vztahu.Zdroj: Profimedia.cz

Některá jeho slova dokázala Daru nejspíše ranit hodně hluboko a nejspíše po čase poznala, že ten Rytmus, se kterým chodila, byl trochu jiným člověkem, než ten, který jí nyní dává najevo, že jí vlastně ve skutečně nikdy úplně nemiloval a až to, co prožívá momentálně s Jasminou, je pro něj ta láska, během které váš šimrají motýly v břiše.

Rolins se ale rozhodla k opravdu radikálnímu rozhodnutí. Zbavila se totiž svých dlouhých vlasů a vypadá to, že bez rozmyslu, z hodiny na hodinu. „Sama jsem se ostříhala,“ prozradila na Instagramu a pochlubila se se svým novým účesem.

Nechce patřit do "starého železa"

Na soutěži fitness holek by určitě zvítězila.Zdroj: Instagram

Můžeme tak jen spekulovat o tom, zda to udělala proto, aby se jednou provždy odstřihla od minulosti a hlavně od Patrika Vrbovského alias Rytmuse a nebo prostě jen chtěla změnu. Na druhou stranu se velmi často stává, že když chtějí ženy změnit svůj život, dělají to hezky od základů.

Možná to tak není poslední změna, kterou Dara udělala. Třeba to jen začátek její proměny a přípravy na to, aby mohla začít nový život s někým, kdo nebude sedm let předstírat zamilovanost a vášeň, ale opravdu to v sobě bude cítit.

Jaktože nemá partnera?

Ráda se poslední dobou odhaluje.Zdroj: Instagram

Není totiž v životě nic horšího, než někoho milovat, ale později se dozvědět, že láska nebyla opětovaná a všechny city tak byly trochu zbytečné. To totiž dokáže každé ženě zlomit srdce a těžko se z toho pak dokáže léčit. 

Jak ale všichni víme, osud dokáže často zasáhnout v okamžiku, kdy se to nejméně očekává a třeba právě Dara ještě svého osudového muže nepotkala a stále tak na ní někde čeká. Rozhodně by si po smutném konci vztahu s Rytmus zasloužila, aby jí někdo skutečně miloval.

Dara pro to dělá všechno, ale bohužel jí do cesty nevstoupil ten, ze kterého by si sedla na zadek. Ani ten, který by zkrotil její divokou povahu. Ale zpěvačka neztrácí optimismus a v lásku stále věří.

Proč se neustále svléká?Zdroj: Facebook.com

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů