Šíp.deník.cz

Dara už to nevydržela a pustila se do Rytmuse! Co zpěvačku tolik vytočilo?

Už jí nebaví jeho prohlášení a chování řeznického psa. Rytmuse si sice chtěla v srdci uchovat jako jednoho z mužů svého života, ale teď to spíše vypadá, že by ho nejen z něj, ale i ze své paměti nejraději úplně vymazala.

1 / 10
Slavný pár už nechce pokračovat v jejich vztahu.

Byla to láska, co skály lámala. Jak silné ale byly jejich city je teď i nenávist. Dara se sice dlouho snažila být nad věcí a nevyjadřovat se k nevybíravým útokům svého partnera, ale už to nešlo a bylo třeba k tomu také něco říct. 

„I když jsem si myslela, že zůstaneme hodně dobrými přáteli, protože tak jsme se i rozešli, náš vztah je teď na bodu mrazu. Na druhou stranu, takový je život. Je to stav, který přirozeně nastal. Nijak mě to netrápí. Hlavu svěšenou ve dlaních opravdu nemám. Jedeme dál,“ řekla v rozhovoru pro idnes.cz.

Je předurčena být sama?

Slavný pár ohlásil rozchod.Zdroj: Instagram

Asi pochopila, že to jinak nepůjde. Sice si zpočátku myslela, že dokáží být s Rytmus velmi dobrými kamarády a třeba se budou navštěvovat a dělat si radost. Jenže opak je pravdou a vzájemné setkání je asi tím posledním, po čem oba touží.

Dara naopak místo nich už pomalu plánuje následující měsíce. Čekají jí zajímavá vystoupení v zahraničí a tedy hodně práce. Co si ale přeje nejvíce je to, aby v novém roce nenarazila na žádné sobce. Možná tím i myslí další muže, kteří jí dříve nebo později zlomí srdce.

Bál se Rytmus konkurence?

Dara RolinsZdroj: Facebook.com

Slovenská zpěvačka si sice váží všech svých vztahů a dokáže si v nich najít pozitiva, ovšem ve svém věku by už více ocenila, kdyby nějaký z nich vydržel a neměla jen zase a znovu zlomené srdce.

Třeba ale právě v roce 2019 potká osudového muže, se kterým stráví několik následujících let. Je ale jasné, že bude muset být připraven na to, že bude žít v jejím pozadí a také s jejími fanoušky, kterých má Dara stále opravdu hodně. A takovou konkurenci ne zrovna každý muž dokáže akceptovat.

Rytmus se nezachoval jako pravý chlap

Dara RolinsZdroj: Facebook.com

Pokud to ale dokáže, může si být jistý tím, že mu Dara odevzdá celé své srdce a pokusí se mu splnit vše, co mu na očích uvidí. Však to platilo i v případě Rytmuse, který to ale nejspíše ocenil jen na oko a ve skutečnosti jí jen tak trochu využíval.

„Jsou věci, ke kterým se však člověk nemá vracet,“ chce raději zapomenout na poslední období, během kterého ji zasadil kudlu do zad. Je sice dobře, že si našel novou lásku, ale rozhodně kvůli tomu nutně nemusí Daře ubližovat, takhle se chlap nechová.

Přitom taková láska to byla, ale tu už dávno odvál čas a teď si nemohou přijít na jméno.

S Patrikem tvoří krásnou rodinku.Zdroj: Facebook.com

Chcete se dozvědět více ze života celebrit? Podívejte se na toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů