Šíp.deník.cz

Roman Šebrle EXKLUZIVNĚ pro Šíp: Co všechno OBDIVUJE na sexbombě Evě Perkausové?

Pohledná tvářička, přírodní pětky, postava jako z pánského časopisu. Moderátor Roman Šebrle by musel být slepý, aby na své nové parťačce Evě Perkausové něco neobdivoval. Co ho na ní nejvíce rajcuje? Nejen na to se olympijského šampiona Šíp zeptal. A on vedle sexy moderátorky odpověděl hodně otevřeně!

1 / 17
Eva s Romanem nejsou jen kolegové, ale rozumí si v soukromí.

Už na první pohled si moderátoři Roman Šebrle s Evou Perkausovou velmi rozumí.

Eva s Romanem nejsou jen kolegové, ale rozumí si v soukromí.Zdroj: Profímedia.cz

A platí to vlastně od chvíle, kdy moderátor zpráv na Roman Šebrle dostal novou kolegyni, protože jeho stávající Gábina Lašková odešla na mateřskou dovolenou. Za pult usedla hodně rajcovní blondýnka Eva Perkausová, která před tím uváděla Top Star.

Všichni si pak začali šuškat, jestli mezi kolegy přeskočí jiskra, nebo to zůstane jen v pracovní rovině.

Eva s Romanem nejsou jen kolegové, ale rozumí si v soukromí.Zdroj: Profímedia.cz

Jak se spolu tito dva odlišní kolegové vlastně sžili? „Eva je úžasná, učí se hodně rychle. A když je nervózní, snažím se jí rozptýlit. Ale ona to pak dá i tak levou zadní. Lepší náhradnici jsem si nemohl přát,“ potutelně se Roman smál při natáčení livestreamu pro Šíp na facebookové stránky „Lucie, postrach celebrit“ a „Magazín Šíp“.

Potkali jsme je na otevření nového pražského Shiha lounge baru.

Eva s Romanem nejsou jen kolegové, ale rozumí si v soukromí.Zdroj: Profímedia.cz

A jak je na tom vlastně samotná Eva, která už musí být za tu distingovanou dámu a nemůže být ten diblíček? „Zvykám si. Je to jiné, ale já děkuji za šanci, co jsem dostala. Vedle Romana se mám co učit, on už zprávy moderuje tři a půl roku. Hodně často jsem nervózní. Jak ale tréma rychle vrcholí, tak při živém přenosu ze mě stejně rychle odpadne,“ smála se Eva na otevření nové restaurace, kde jsme dvojici potkali.

Na první pohled by se mohlo zdát, že Eva je v tom "páru" dominatnější, ale podle jejich slov to bude naopak.

S Romanem Šebrlem si na sebe zvykají.Zdroj: FTV Prima

„To je první akce, na které jsme spolu. Těšíme se, že budeme spolu moderovat více věcí, nejen zprávy. Ale tak uvidíme, jestli bude zájem,“ řekl se smíchem Roman, který se na svou kolegyni nemohl vynadívat.

I Eva občas hází po Romanovi očkem, jako by s ním laškovala.

S Romanem Šebrlem si na sebe zvykají.Zdroj: FTV Prima

Proto nám nedalo a zeptali jsme se, co se mu na idolu tisíce mužů vlastně líbí nejvíce. „Já nemůžu říct asi nic konkrétního, protože se mi vlastně líbí celá. Komu by se nelíbila? Je to opravdu krásná žena. A myslím si, že je i hezká uvnitř. Třeba i umí vařit a péct, ale to jsem se ještě nedozvěděl,“ nemohl spustit z Evy oči.

Krásná blondýnka nedávno nafotila odvážné fotky pro pánský časopis. Její popularita tím hned rapidně stoupla. Že by i zájem jejího parťáka?

Evu zbožňují tisíce mužů, divíte se jim?Zdroj: Facebook.com

Proto byla na místě otázka, jestli Romanova manželka na Evu nežárlí? „Kdyby jeho manželka měla žárlit na každou ženu, která se kolem Romana motá, to by se asi užárlila. Já myslím, že ta už je dávno nad věcí,“ vzala si slovo usměvavá Eva.

Která manželka by ale nebyla aspoň trochu znepokojená z toho, že její muž má vedle sebe takovou sexy kočku?

Ráda vystavuje své rajcovní tělíčko.Zdroj: Facebook.com

Eva rozhodně není žádná stydlivka. Postavu má opravdu rajcovní, tak proč by jí neukázala?

Evu zbožňují tisíce mužů, divíte se jim?Zdroj: Facebook.com

„To je pravda. Moje manželka mi věří a ví, že jsme jen s Evou kolegové, kteří si prostě sedli, což je dobře. Aby to před kamerou klapalo, musíme si důvěřovat a být si blízcí. Jsme už sehraní a má žena to chápe, že jde jen o práci,“ dodal s úsměvem Roman, kterému se sice sexbomba líbí, ale začátek mileneckého vztahu v tom nikdo nemá hledat.

Sice si velmi rozumí, ale prý mají tak dobré přátelské vztahy i s dalšími kolegy z Primy. Teď je na vás, jestli jim budete věřit nebo ne. A jestli chcete vidět celý rozhovor s Evou a Romanem, zajděte si na facebookové stránky "Lucie, postrach celebrit".

Na Primě patří mezi oblíbené moderátorky.Zdroj: FTV Prima

Více zajímavostí ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů