Šíp.deník.cz

ROZHOVOR: Nová Česká Miss Kratochvílová: S přítelem to zvládneme

3 fotografií 3
Gabriela Kratochvílová soutěž Miss obdivovala už jako malá.
Gabriela Kratochvílová soutěž Miss obdivovala už jako malá.
Zdroj: herminapress
Miss doufá, že její vztah s přítelem Filipem vydrží. Promenáda vítězce přidala na bodech. Co myslíte, není Gábina krásná?
Sdílej článek:

Gabriela Kratochvílová (23) je miss na svém místě. Je nejen krásná, ale také inteligentní a nebojí se jít proti proudu. A to i přesto, že z ní krátké vlasy udělaly outsidera finále. Šípu prozradila, na co během soutěže vsadila, kde se vidí za pět let i to, proč se nebojí rozchodu s přítelem.

Když se v sále ozvalo vaše jméno, vypadala jste, že jste opravdu nečekala, že vyhrajete…

Ne, nečekala jsem to ani trošku a nedokážu nic předstírat.

A proč ne? Když jste byla ve finále, přece existovala možnost, že zvítězíte?

Možnost samozřejmě byla, nepopírám, že jsem doufala. Ale když pořád posloucháte, že vítězka musí mít dlouhé vlasy, že to k tomu patří, tak trošku ztratíte naději.

A vy jste měla krátké vlasy i předtím, nebo jste chtěla být něčím výjimečná?

Já už jsem je měla předtím. Miluji Audrey Hepburn, ta je mým velkým vzorem. Takže jsem se jednou nechala ostříhat podle ní a pak jsem to zkusila nechat zase dorůst. Ale v létě jsem zase změnila vlasy na krátké a pak přišel casting na Miss.

A když vám všichni říkali, že dlouhé vlasy jsou potřeba, nechtěla jste kvůli tomu něco změnit? Třeba si je nechat naplést?

V žádném případě. Jsem svá, taková, jaká jsem, a s tím jsem do toho šla. Pokud jsem uspěla, tak právě proto. A těší mě to.

Nechtěla jste být třeba ani blondýnou?

Jako blondýna jsem se narodila, ale časem mi vlasy ztmavly a takhle jsem spokojená.

Ještě dlouho po konci přenosu jste vypadala hodně dojatě. Jste v životě hodně citlivá?

Ten večer jsem byla hodně dojatá, ale je pravda, že i v životě umím být citlivá. A za tuto vlastnost se rozhodně nestydím.

Toužila jste už jako dítě stát se jednou královnou krásy?

Jako malá holčička jsem se na Miss dívala velmi ráda. Milovala jsem korunovaci, obdivovala missky, jejich volné disciplíny, když tenkrát ještě bývaly. Ale na vaši otázku musím odpovědět, že ne. Rozhodně jsem si nepředstavovala, že bych se někdy stala Českou Miss, nedej bože že bych se do takové soutěže někdy přihlásila. Já jsem to opravdu letos zkusila jen díky výzvě mé sestry, která mě i přihlásila. A takhle to dopadlo.

Vaše sestra se sama nechtěla stát miss?

Nevím, jestli by do takové soutěže šla. Ale já jsem si vždycky myslela, že moje sestra je hezčí než já.

Živila jste se už před soutěží modelingem?

Téměř ne. Zkoušela jsem ho v patnácti letech. Jednou jsem odcestovala do ciziny a od té doby jsem upřednostňovala studium a různé koníčky.

A teď se do světa modelingu chcete vrhnout po hlavě?

Určitě bych se tomu nebránila. Nepopírám, že se nechávám fotit ráda, baví mě to, takže proč ne? Naopak. Jestli budu mít příležitost, využiji toho.

Některé krásné a chytré dívky mívají občas problémy v kolektivu. Setkala jste se někdy s něčím podobným?

Zatím ne. Já si nemyslím, že jsem někdy něčím vynikala. A jestli ano, tak tím, že jsem pohodová, usměvavá a svá. A všichni mě vždycky brali takovou, jaká jsem. Neměla jsem s tím problém.

Máte přítele. Můžete prozradit, jak jste spolu dlouho?

Je to chvíle, jen několik měsíců.

Ptám se proto, že partnerství po Miss většinou nevydrží…

Myslím si, že když jsou dva spolu, tak jsou prostě spolu za každé situace a výhra v soutěži nic nemění. Musíme to prostě zvládnout spolu. Tak doufám, že to dokážeme.

Dostanete byt v Praze. Kde jste bydlela dosud?

Jsem z Chotěboře, ale teď bydlím v Praze, protože tady studuji. Nicméně se těším na stěhování.

Už jste si prohlížela, jak bude váš byt vypadat?

Nikoliv. Protože jsem s výhrou opravdu nepočítala. Takže ani nevím, jak si ho vybavím. Pořád ještě nemůžu uvěřit, že se to skutečně povedlo.

Co studujete?

Marketingovou komunikaci na Vysoké škole finanční a správní. Je to anglický obor, magisterský.

Když si představíte budoucnost za pět deset let, co byste raději? Úspěch v modelingu a život třeba v zahraničí, nebo jistotu dobrého zaměstnání?

Za pět deset let bych už hlavně chtěla být maminkou. To si plánuji, to je takové jistější. Tedy alespoň doufám. Samozřejmě bych chtěla pracovat v marketingu, to byl vždycky můj cíl.

Co pro vás bylo v celé soutěži nejhorší?

Určitě moje nervozita. Vždycky jsem měla nervy ze zkoušek, ze státnic, že všeho, co jsem musela podstoupit, takže překonat ji je pro mě to nejtěžší. Ale když jsem vyšla na pódium, tak to ze mě spadlo a večer jsem si užila.

A co bylo nejkrásnější?

Samozřejmě moment, kdy řekli moje číslo. Tedy alespoň doufám, že ho řekli. Já už si ten moment ani neumím dobře vybavit. Ale bylo to nádherné.

Modelky vždycky s oblibou prohlašovaly, že si přejí hlavně světový mír. Co byste si přála vy?

Já bych chtěla svého postu nějak využít. Když už jsem jednou zvítězila, tak ať to k něčemu je, ať tím někomu udělám radost, někomu pomohu.     

Přidejte si nás na Facebooku a buďte s námi stále on-line: Facebook/sipplus

Kdo je…

Gabriela Kratochvílová pochází z Vysočiny. Vystudovala gymnázium v Chotěboři, má bakalářský titul z Vysoké školy hotelové v oboru hotel management a nyní studuje v Praze Vysokou školu finanční a správní. Mluví anglicky, německy a francouzsky.

Víte, že…

Gabriela má jizvu pod dolním rtem? Nechala si udělat piercing, ale radost z náušnice ji téměř ihned přešla.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů