Šíp.deník.cz

Roztomilá lhářka Lucy Hale ŠOKOVALA: Jsem obětí SEXUÁLNÍHO OBTĚŽOVÁNÍ!

Lucy Hale si mladší osazenstvo pamatuje převážně z velice úspěšného seriálového hitu Pretty Little Liars (česky Roztomilé lhářky) jako Ariu Montgomery, trochu hloupější nanynku, která to dala dohromady se svým učitelem. V rámci hnutí #MeToo, tedy osob, které byly sexuálně napadeny či obtěžovány, se herečka přiznala, že je také obětí! Odhalte moment, který byl pro Lucy nejhorší v životě.

1 / 20
Lucy Hale

Lucy Hale je v branži dlouho, nejvíc ji ale proslavil teen seriál Pretty Little Liars (Roztomilé lhářky), který se točil kolem skupiny děvčat a záhadného -A, jenž je psychicky týral.

 Lucy HaleZdroj: winto

Seriál se dožil celých devíti řad a jeho konec v roce 2017 fanoušci vítali; seriál se z dobré první a druhé řady dostal do temných vod strašných klišé a nesmyslných zápletek, které nikdy nebyly vysvětleny. Bohužel pro fanoušky dostal seriál spin-off, tedy zbrusu nový seriál podobného tématu ze stejného universa, kde uvidíme pár známých postav.

Lucy Hale se jako Aria Montgomery zapsala do seriálové historie svou naivitou, hloupostí a laxním chováním, ale také tím, že to táhla se svým učitelem už od prvního dílu.

Lucy HaleZdroj: winto

Po skončení lhářek se Lucy snažila setřást svou starou seriálovou roli v nových projektech, do každého si však odnesla kus hloupého chování své nejslavnější role. Nálepky Arie se jen tak nezbaví, stejně jako se to dosud nepodařilo protagonistům z Harryho Pottera nebo kámošům z Přátel.

Lucy Hale se kromě herectví věnuje i zpěvu, nazpívala několik nicneříkajících pop písniček, se kterými díru do světa neudělala. Také se angažuje v různých ekologických projektech na záchranu ohrožených druhů. Ve svém volném čase také pózuje v průsvitných šatech a kratičkých minisukních pro různé časopisy.

Lucy HaleZdroj: winto

Je to taková zlatá holka televize, nikdo by tedy nečekal, že by se i ona mohli ocitnout v situaci, kdy by mohla být někým sexuálně obtěžována.

Lucy HaleZdroj: winto

Hnutí #MeToo doslova probouralo hranice internetu a stalo se mezinárodním heslem žen i mužů z celého světa, kteří si prožili obtěžování ze strany šéfa, známého, dokonce rodinného příslušníka.

Lucy HaleZdroj: winto

Lucy Hale se rozhodla už podruhé promluvit o zážitku obtěžování, tentokrát pro magazín Haute Living. Poprvé se se svým příběhem podělila na Instagramu. Fanoušci jí byli obrovskou oporou a Lucy se rozhodla svůj příběh dostat i mezi ostatní.

,,Můj zážitek nebyl nic velkého, ve srovnáním s těmi hrůzami, o kterých slýcháváme dnes a denně, ale obtěžování je obtěžování,“ vysvětlila herečka na začátek.

 Lucy HaleZdroj: winto

,,Věřím, že existuje spousta lidí, kteří byli opilí nebo nějakým způsobem omámeni a někdo toho využil,“ sdělila magazínu. ,,Stalo se to mně, ale i spousta lidem kolem mě. Je to běžná věc. Naštěstí mi nic a nikdo vážně neublížil.“

Lucy HaleZdroj: winto

Herečka dále navazuje na to, co popsala na Instagramu.
,,Tehdy jsem na sociální média napsala: Nikdy jsem přesně nerozuměla sexuálnímu obtěžování. Až do dnešního večera. Vždycky jsem s obětmi soucítila, nikdy jsem však opravdu necítila tu bolest, kterou cítili, to se ale v tuto chvíli změnilo.“

,,Moje důstojnost a moje pýcha byly v jediný okamžik rozprášeny. Nemám slov, kterými bych popsala, jak se teď cítím. Soucítím s každým, kdo pocítil tu strašnou bolest a bezmoc, kterou právě teď cítím.“

 Lucy HaleZdroj: winto

Herečka dále nepopsala, co přesně se stalo a kdo jí to udělal, soudě podle jejích slov to ale musel být traumatizující zážitek a chápeme, že není jednoduché mluvit o detailech.

 Lucy HaleZdroj: winto

Herečka se dále podělila o své názory na hnutí #MeToo, které odstartovala obvinění bezpočtu hereček, jež sexuálně obtěžoval a dokonce zneužil známý filmový producent Harvey Weinstein. Celé roky údajně platil obětem velké peníze výměnou za jejich mlčenlivost.

,,Jsem vděčná, že mám lidi, ke kterým můžu vzhlížet, kteří se o těchto věcech nebojí mluvít,“ podělila se Lucy. ,,A nejenom ženy, i muži se určitě stali obětmi stejných ohavných praktik, jako ženy. A dokud se o tom mluví, což se pořád děje, lidé se necítí sami. A hlavně mocní a slavní lidé, kteří o tom dokážou mluvit, mají vliv na ty, co se doteď báli podělit se o své utrpení.“

 Lucy HaleZdroj: winto

Lucy Hale si momentálně užívá života na plné obrátky a sexuální útok se rozhodla nechat za sebou. Romantický komediální seriál Life Sentence ji po roce ticha znovu vyšvihnul mezi televizní stálice, dokonce chodí se svým seriálovým kolegou, Rileym Smithem.

,,Po skončení lhářek jsem si prošla takovou divnou fází, ve které jsem se vůbec necítil šťastná,“ sdělila Lucy. ,, Brodila jsem se sra*kami, stejně jako všichni ostatní, načež jsem si řekla, že se to vážně musí změnit. Chci být zase šťastná.“

Lucy HaleZdroj: winto

,,Rozhodla jsem se udělat několik velkých změn. Jednou z věcí, které jsem chtěla změnit, bylo odstřihnout všechny ty sra*ky, které jsem řešila, a rozhodovat se pro sebe a ne pro ostatní. A tak jsem zase šťastná.“

Lucy HaleZdroj: winto

Lucy Hale zpívat umí, ale ať se raději věnuje herectví:

Zdroj: Youtube

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů