Šíp.deník.cz

ROZVÁDĚJÍCÍ se herec Jaromír Nosek: Plánuje SVATBU s vnadnou přítelkyní?

11 fotografií 11
Jaromír Nosek se zatím tajemnou novou známostí.
Jaromír Nosek se zatím tajemnou novou známostí.
Zdroj: archiv
Jaromír Nosek je zase šťastný. Jaromír Nosek našel v Monče skvělého parťáka. Monika už se kamarádí s rodiči Míry Noska. Bude se Jaromír Nosek znovu ženit?
Sdílej článek:

Hvězda seriálu Vyprávěj Jaromír Nosek (39) si sáhl až na úplné dno, když ho opustila manželka Ivanka, která už prý nemohla snášet jeho bohémský život. Štěstí našel po boku krásné blondýnky Moniky. Je natolik šťastný, že by si snad novou lásku i vzal!

Neměli byste si nechat ujít:

Bývalá holka Vojty Dyka je konečně šťastná: Dostala, co jí zpěvák léta ODPÍRAL!

Proč je Mahulena Bočanová stále SAMA? Chlapy straší OBROVSKÝMI nároky!

Když si Míra po několika měsících bral servírku Ivanu, tak si každý klepal na čelo, že takový pařmen a nespoutaný umělec se žene dobrovolně do chomoutu. Jenže se zdá, že se herec v ženění našel a dokonce by prý chtěl plánovat i další svatbu, i když ještě není ani rozvedený s pohlednou brunetkou Ivankou.

"Míra o Monice neustále mluví, je z ní opravdu unešený. Dokonce to vypadá, že by se dalšímu většímu závazku nebránil. Je hodně zamilovaný a udělal by vše pro to, aby Monču učinil šťatnou," prozradil nám hercův kolega.

Na samotné hvězdě filmu Účastníci zájezdu je poznat, že je opět šťastný a chtěl by se usadit. Na party už tolik nechodí, radši tráví čas se sympatickou blondýnkou, na které může oči nechat.

Sice je s ní jen pár měsíců, ale to pro něj není žádnou překážkou, aby ji požádal o ruku. Zatím se nic takového nestalo, ale co není, může brzy být.

Jen by ale měl Míra počkat, než ho rozvedou, než se bude hnát opět do chomoutu. Přeci jen ta rána po Ivance je stále čerstvá a když jeho srdce už bije jen pro Moniku, tak přeci jen stavět vztah na popelu jiného, nemusí být nic dobrého. Ale herec určitě ví, co dělá, a konečně našel tu pravou. Oběma to spolu dost sluší a brzy vám s nimi přineseme i hodně osobní rozhovor.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů