Šíp.deník.cz

ROZVOD NA SPADNUTÍ? Dáda s italským milencem udělala VE VZTAHU NEČEKANÝ KROK!

Život Dády Patrasové ještě donedávna představoval velké rodinné drama, ze kterého vycházela velmi špatně. Celý svět se zpěvačce zhroutil, když si její muž nabrnkl mladší milenku. Nakonec ale i ona našla štěstí vedle italského hoteliéra. Jenže její choť to donedávna bral jako takový flirt. Teď mu ale Dáda vyrazila dech!

2 / 19
Takhle rodinu Dády Patrasové už možná nikdy neuvidíme.

Takhle rodinu Dády Patrasové už možná nikdy neuvidíme.Zdroj: Profimedia.cz

Takovou rodinnou idylku už neuvidíme.

Zpěvačka nemá v nejbližších oporu.Zdroj: Profimedia.cz

Sympatická Dáda Patrasová ještě nedávno byla brána za oběť, za tu podvedenou manželku, které se vztah rozpadl přímo před očima. Milenka jejího manžela Felixe Slováčka se zpěvačce přímo vysmívala do očí a Dádě se zhroutil svět.

Manžel jí bodl dýku přímo do srdce.

Dáda si celou situaci vážně nezaslouží.Zdroj: Profimedia.cz

Dlouhou dobu se nedokázala vypořádat s tím, že její letité manželství skomírá a ona ho nemůže nijak zachránit. Muzikant se totálně zamiloval do malířky Lucie Gelemové a manželku šoupl na druhou kolej.

Dáda ale nechtěla být ta druhá.

Postavu má na svůj věk skvělou.Zdroj: Instagram

Nejdříve Dáda přemýšlela i o sebevraždě. Nakonec se ale vzchopila a lásku a pochopení našla u jejího italského kamaráda Vita, který zpěvačku už prý dávno předtím obdivoval a miloval. Najednou zase byla plná elánu a chutí do života.

Začala se ukazovat, předvádět, že na to ještě má.

V Itálii se snaží zapomenout na ponížení od nevěrníka.Zdroj: Instagram

Její manžel ale nad jejím novým vztahem ohrnoval nos a myslel si, že je jeho choť stejně brzy přejde a zase bude žebrat o to, aby jí miloval. Ale to se tak nestalo. Co vypadalo jako flirt se zničehonic stalo obrovskou láskou!

Z Dády ta spokojenost a štěstí jen vyzařuje.

Dáda Patrasová si vzala nejen dceru, ale i žížalu Julii.Zdroj: Profimedia

Dáda vztah s Vitem totiž posunula na další stupeň a vypadá to mezi nimi opravdu vážně. Proč by jinak milence představovala snaše a její mamince? Už je dokonce k němu do Itálie vzala na dovolenou a s představováním dalších členů rodiny hodlá pokračovat.

Schválí jí ho i dcera Anička?

Dcera s mámou si to už vyříkaly.Zdroj: Profimedia.cz

„Dáda je opravdu skvělá! Ona nás – mě s malým i moji maminku – pozvala v létě na dovolenou do Kalábrie, kde žije její přítel Vito. Byli jsme tam jen my a hodně jsme si to užívali,“ prozradila Aha! pro ženy Dádina snacha Michaela Zemánková.

Felix opustil Dádu kvůli mladší výtvarnici.

Zdroj: Profimedia.cz

Ještě donedávna nechtěla herečka ani slyšet o tom, že by nového partnera s někým seznamovala. Nebyla si vůbec jistá, kam by se jejich vztah mohl ubírat, ale teď to vypadá, že už jejich lásce opravdu věří!

Už nebere Vita jako "přestupní stanici", ale opravdu partnera pro život.

Zdroj: Profimedia.cz

To musí Felix koukat s otevřenou pusou, jak se mu stále ještě zákonná manželka spustila. Nebude teď ještě Dáda požadovat rozvod, aby byla pro milence volná jako pták? Nebylo by se čemu divit. Zamilovaná žena má totiž tendence pálit všechny mosty. Aby nakonec Slováčkovi nezůstaly jen oči pro pláč.

Jednou ještě bude litovat, že milovanou Dádu opustil…

Dáda Patrasová a Felix SlováčekZdroj: Astrosatmedia

Více drbů o celebritách se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů