Šíp.deník.cz

ROZVOD NA SPADNUTÍ? V rodině Jiřího Pomeje to po VÁŽNĚ OPERACI začíná dost vřít!

Herec Jiří Pomeje podstoupil velmi závažnou operaci hrtanu, aby si zachránil život. Jenže se zdá, že nemá zdaleka vyhráno. Zdravotně je na tom naštěstí lépe, ale vypadá to, že doma to jde od desíti k pěti. Bude se snad muset charismatický herec poprat nejen s nepřízní osudu, ale i s rozvodem s milovanou Andreou?

1 / 22

Zdroj: koláž: Šíp

Co se v manželství slavného páru poslední dobou děje?

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Manželství herce Jiřího a Andrey Pomeje už párkrát zažilo pořádnou Itálii, kdy k podepsání rozvodových papírů nebylo daleko. Nedokázali spolu žít, ale bez sebe také nechtěli být. Prostě začarovaný kruh.

Jiří by nerad o svou mladou manželku přišel, ale je prý až moc žárlivý.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Jenže pak přišla ta hrozivá nemoc – krutý ortel rakoviny hrtanu. Najednou Andrea s Jirkou hodili všechny své starosti a hádky za hlavu, ta tíživá situace je zase semknula a bojovali o hercův život společnými silami.

Spousta lidí si myslelo, že to Andrea nevydrží a uteče, ale ona vedle svého muže seděla každou volnou minutu.

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Vypadalo to, že bude stačit „jen“ ozařování, bohužel ale rakovina hrtanu postupovala dál a ohrožovala už Jiřího na životě. Rozhodl se nemoc vyhladovět drastickou hladovkou, ale tím málem přišel o život, jak si oslabil imunitu.

Nakonec došlo na nejhorší a Pomeje musel podstoupit operaci, kdy mu lékaři vybrali celý hrtan i s hlasivkami. Sám Jiří by to psychicky nepřežil, ale měl po boku manželku Andreu, která bojovala za ně oba.

Kdyby nebylo sexy brunetky, tak by to možná herec už dávno "zabalil".

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

Jenže ona sama si sáhla na dno svých sil. Neměla takovou oporu, jakou dělala ona manželovi, ale nechtěla si to připustit. Ale když je teď to nejhorší za nimi, tak najednou začíná sexy Andrea zjišťovat, že minulý život by už nechtěla ani za nic.

Dala Jirkovi nůž na krk a to ohledně alkoholu, protože si prý rád a často přihnul. Ale ona přeci nebojovala za to, aby se zase začal vědomě zabíjet chlastem. Teď je ale otázka, aby to Jiří dodržoval. Je kvůli ztrátě hlasu a vlastně i práce na naprostém dně a alkohol bývá ta nejlehčí berlička.

Jenže o tom už jeho žena nechce ani slyšet a Jiří dostal nůž na krk!

Jiří PomejeZdroj: Herminapress.cz

To už ale Andrea zažívat nechce. Chce zase žít jako rodina, starat se o malou dceru Aničku, nebát se, že manžel je zase bude stahovat na dno, teď už ale kvůli alkoholu vědomě. Zatím, co dala za rozhovory, tak je z toho cítit, že je s jejich společným životem nespokojena.

Dokonce se bojí, že jí bude manžel citově vydírat, když bude chtít jezdit za prací. Andrea se totiž živí jako dýdžejka, je v tom úspěšná a tím také drží rodinu finančně nad vodou. Ale Jiří je na ni tak citově závislý, že chce všude jezdit s ní, což je s jeho zdravotním stavem nepřípustné.

Andrea už té klece začíná mít plné zuby, potřebuje se věnovat jen sama sobě a své práci, která živí celou rodinu.

Když jde se svým manželem, tak se zakrývá.Zdroj: Profimedia.cz

 „Měla jsem hrát v Bangkoku a na Koh Samui, ale musela jsem to zrušit, takže se mi udělalo do konce měsíce pracovní okno,“ svěřila se Expresu Andrea, která by zažila doma Itálii, kdyby chtěla jet sama.. „Určitě by vyvíjel nátlak, aby mohl jet se mnou.“

Jak dlouho to mladá manželka dokáže vydržet? Nepřemýšlí už o rozvodu?

Nezdráhala se a ukázala málem vše.Zdroj: Blondies bar

„Já jsem si nikdy nepřála, aby se mnou jezdil,“ říká Andrea. „Byl to jen jeho hec, aby mě měl pod kontrolou.“ Už to Andree ale začíná lézt krkem. Nechce být na Jiřího ošklivá, ale sama potřebuje dýchat.

To, co si vytrpěla Andrea ve svém mladém věku, to někdo nezažije ani za celý život.

Do očí se bylo této sexy tmavovlásce těžké dívat.Zdroj: Blondies bar

Jak o jejich vztahu mluví, tak to vypovídá o tom, že jejich lásce už tolik nevěří. Že by možná byl pro ni rozvod vysvobozením, než se dusit s partnerem, který ji nevěří a chce být všude s ní. Znamená to, že snad jejich manželství spěje k rozvodu?

Jiří by měl nejen zabojovat o svůj nový život, ale také o spokojené manželství.

Může si za rakovinu Jirka sám? Alkoholu a cigaretám vždycky holdoval. Zdroj: Profimedia

Chcete vědět, co o jeho nemoci řekl Pavel Novotný? Podívejte se v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů