Šíp.deník.cz

Rubrika Šípu "Poznej celebrity jinak": S čím se bude potýkat Anička Slováčková?

Sympatická zpěvačka Anna Slováčková bude další z celebrit, který budou plnit úkoly Šípu. Sama dcera Dády Patrasové přiznala, že je pro každou legraci a nebojí se žádné práce. Proto jsme si pro ni vymysleli pro ženu opravdu zapeklitý úkol.

1 / 15
Nadějná zpěvačka to v životě neměla moc jednoduché.

Anička Slováčková se nezdá, ale umí být i pořádná dračice.

Anička SlováčkováZdroj: Profimedia.cz

Krásná blondýnka Anička Slováčková má opravdu pro strach uděláno. Vypadá jako křehká panenka, které nic manuální práce neříká, ale opak je pravdou. Anna není žádné rozmazlené dítko slavných rodičů, nechala nám dokonce volnou ruku ve výběru jejího nového „zaměstnání“.

Měli jsme její plnou důvěru, takže jsme toho také využili.

Anička SlováčkováZdroj: Profimedia.cz

Když jsme se se zpěvačkou domlouvali, bez váhání přijala naši nabídku. Sice byl trošku problém s termínem, protože je hodně vytížená, natáčí Ordinaci v Růžové zahradě a hraje v muzikálech. Nakonec jsme se nakonec domluvili na dnešní den.

Sympatická zpěvačka si na Šíp udělá čas, aby všem předvedla, že to opravdu není žádná křehká holka, která by se vyhýbala práci.

Anička už je zase sama.Zdroj: Profimedia.cz

A co si Šíp tedy na Aničku vymyslel? Jelikož vypadá tak křehce, napadlo nás jí dostat k opravdu velkému stroji. Dnes v 10 hodin si poprvé vyzkouší, jaké je to řídit pořádný traktor na Farmě Zadní Kopanina.

Co by na to řekla její maminka Dáda Patrasová?

Dcera s mámou si to už vyříkaly.Zdroj: Profimedia.cz

Když jsme to zpěvačce oznámili, byla trošku překvapená, asi takový úkol nečekala, ale postavila se k tomu čelem. Jen se smála, že má problémy řídit i auto, tak nevím, jak to zvládne i s tak obrovským strojem, jako je traktor.

Anička si věří, že to všechno bude v pořádku, i když samotné řízení není zrovna její koníček.

Anička SlováčkováZdroj: Profimedia.cz

Ale majitel farmy Luboš Hrabánek nám slíbil, že se bude jezdit jen po poli, tak tam by se nemělo nic stát a Anička si vlastně zkusí takovou autoškoly pro traktory. Kde se to jinak naučit, než při orání pole. Pro ženu dost těžký úkol.

Zvlášť pro tak mladou holku, která s farmou a řízení těžkých strojů nemá žádné zkušenosti.

Je to krásná holka.Zdroj: Instagram

Jste zvědavý, jak si s jízdou Anička poradí? Dívejte se na to v přímém přenosu přes facebookové stránky „Lucie, postrach celebrit“ a „Magazín Šíp. Livestream se bude vysílat od 10 hodin ráno a rozhodně to bude stát za to.

Už se na vás v 10 hodin s Aničkou těšíme. Snad všichni vyvázneme bez zranění.

Anička Slováčková se ráda fotí.Zdroj: Instagram

Chcete se dozvědět o Aničce víc? Podívejte se na tento rozhovor, který s ní Šíp natočil:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů