Šíp.deník.cz

NENÁVIST, NADÁVKY, POMLUVY: Linda Rybová se stala TERČEM NENÁVISTI!

Étericka herečka Linda Rybová byla vždycky ženou, kterou každý obdivoval. Nikdy nebyla moc výrazná, ale když promluvila, nebo se někde objevila, všichni si sedli na zadek. Byla to taková víla, na kterou se hezky kouká, ale nesmíte na ni sahat. Jenže teď zažívá peklo na zemi, stala se terčem nenávisti!

1 / 10
Linda se rozpovídala o manželství se známým hercem.

Známá herečka se většinou tváří, že je někdo víc a působí arogantně. Ve skutečnosti to má být ale pravý opak – rozdala by se pro rodinu i blízké, jen tomu diváci nechtějí věřit. Když nastoupila do seriálu Ulice, bylo to pro tvůrce velké očekávání.

Manželka herce Davida Prachaře nastoupila do nekonečného seriálu jako životem zkoušená zubařka Blanka, která se po rozvodu stala velkou pesimistkou. Nenávidí muže, toho svého bývalého nejvíc a bojí se, že přijde o děti.

Hraje samu sebe?

Linda Rybová a Kateřina Winterová v pořadu HerbářZdroj: Česká televize

Nejdřív se lidem líbila, protože byla nová a ze začátku celkem i sympatická, jenže pak přišel zvrat. Začala být neustále ubulená, věčná stěžovatelka, které všichni ubližují a ještě k tomu začala „šikanovat“ místního domovníka, kterým opovrhovala.

Dávala najevo svou nadřazenost, že je bohatá zubařka, která si může dovolit luxusní věci. A domovník je jen bývalý alkoholik, který měl dřív sotva, kde spát. Vybíjela si na něm vztek, neustále komandovala a shazovala.

Stala se z ní pořádná fňukna

Linda RybováZdroj: Tv Prima

Linda Rybová to hraje až tak reálně, jako by to vypadalo, že je taková i doopravdy. Že by opravdu byla arogantní, povrchní a namyšlená? Lidé se na internetu shodují, že to nehraje, ale je to ona sama v reálu.

Dokonce nejdou pro urážky daleko. Její postava Blanky se stala jednou z nejneoblíbenějších lidí v Ulici. Nikdo nechce koukat na věčně ubrečenou ženskou ve zralém věku, která nenávidí exmanžela a smutek zahání alkoholem.

Nechápe tu vlnu nenávisti

Linda RybováZdroj: Šíp

Takovou čočku ještě nikdy Linda nedostala. Ani nemůžeme uveřejnit, jaká někdy padají sprostá slova, až se zdá, že se stala útokem kyberšikany. I když sama herečka podle všeho na diskuze radši nekouká, protože si je sama vědoma, že její postava jí asi obdiv nepřinese, ale takový útok nečekala.

Jak se s tím vším éterická herečka vlastně srovná? Vypadá opravdu jako taková křehká bytost, které se nemůžete ani dotknout, natož do ní útočit a pálit ostrýma. Možná proto se stáhla zase do sebe a upíná se k přírodě. Ta herečce nemůže tolik ublížit jako nenávistní lidé.

Také má velkou oporu v manželovi Davidu Prachařovi, který by svou lásku chránil před celým světem, kdyby mohl…

Linda se rozpovídala o manželství se známým hercem.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět více zajímavostí ze života celebrit? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů