Šíp.deník.cz

RYCHLOKVAŠKA: Ariana Grande se ZASNOUBILA s klukem, kterého zná MĚSÍC!

Kde jsou ty časy, kdy Ariana Grande začínala v otřesných komediích na Nickelodeonu? Teď je z ní popová superstar a jak to vypadá, už se chystá odbíjet svatební zvony! Pěvecká rivalka Mariah Carey a majitelka nejutaženějšího culíku nedávno řekla ANO klukovi, kterého sotva zná!

2 / 24
Ariana Grande

Arianu Grande všichni známe jako tu holku, co vypadá na deset, přitom zpívá písně typu po tvrdém večeru se domů odpotácím s chůzí kačera.

Ariana GrandeZdroj: winto

Její nemravná povaha a dětinský vzhled nás velmi často dostali do rozpaků, většinou, když jsme si zpívali její největší hity a přemýšleli nad tím, v jakém momentě ji tahle nenápadná sprosťárna napadla.

Nikdy by se do Ariany neřeklo, že je připravena na vdavky. Vypadá jako obyčejná párty holka, co má ráda kluby a pití.

Ariana Grande je naprosto psí člověk, kromě tohohle psíka má čtyři další chlupáčeZdroj: www.youtube.com

Kluky sice obměňovala jako ponožky, ale kdo se jí může divit. Mládí si Ariana chtěla užít plnými doušky, o to víc, když je super slavná a super žádaná. Svým culíkem staženým až k lebce mohla mít každého, na koho svou maličkou ručkou ukázala.

Kromě této divoké stránky je Ariana i velmi citlivá dívka. Můžeme si vzpomenout na loňský teroristický útok v Manchesteru.

Ariana GrandeZdroj: winto

Sebevražedný bombový útok se udál po skončení Arianina koncertu, atentátník zabil 23 lidí a bezmála 60 dalších zranil. Ariana byla zdrcena, kondolovala pozůstalým a společně s dalšími interprety vytvořila benefiční koncert obětem útoku.

Poslední dva roky chodila Ariana Grande s hudebním kolegou Mac Millerem, jejich vztah nakonec ukončila a nazvala ho toxickým.

Ariana GrandeZdroj: winto

Se svým novým přítelem, komikem Petem Davidsonem, se seznámila při hostování Saturday Night Live, kde mezi nima přeskočila nejenom jiskra, ale vzplál požár plný vášně!

Ariana se z předchozích vztahů poučila a nějakou dobu držela své nové známosti v tajnosti, o Peteovi nikdo nevěděl.

Ariana GrandeZdroj: winto

Což se změnilo na začátku tohoto měsíce, kdy se konečně odhodlala a světu oznámila, že je ve vztahu sdílením romantické fotky na Instagramu. Fanoušci pravděpodobně plakali štěstím!

Ariana GrandeZdroj: winto

,,BOŽE, VYPADÁTE ÚŽASNĚ!“ křičela na všechny zanícená fanynka Ariany, zatímco jiní se mírnili a přáli páru mnoho štěstí a lásky. Klasicky se to neobešlo bez kritiky, vzhledem k tomu, že před nedávnem ukončila vztah s Millerem a hned si začala něco s jiným kolouškem.

I tak se ale zdálo, že Ariana je šťastná a mít komika po boku jí jen prospívá. Oba sdíleli svou uspěchanou lásku všem svým fanouškům.

Ariana GrandeZdroj: winto

Celý svět ale překvapila zpráva, že se Ariana Grande zasnoubila! A ač se to zdá jako čerstvá novinka, Pete Davidson ji podle všeho požádal o ruku už před několika týdny a Ariana se až teď rozhodla všem ukázat, jak obrovský prsten na ruce má!

Tak nádherný diamantový prsten jsme dlouho neviděli. Zajímalo by nás, kolik platů na něj musel mladý komik složit.

Ariana GrandeZdroj: winto

Diamantový prsten rozřízl internet vedví. Na jedné straně se nachází ti, kteří srdečně gratulují Arianě a Peteovi. ,,Panebože, panebože, to je ta nejlepší zpráva na světě, doslova tu brečím štěstím,“ prohlašuje jedna z mnoha uslzených fanynek na Instagramu.

,,Jsem za vás hrozně šťastná, doufám, že se vám splní všechna přání a pro tebe Ari bude Pete milionkrát lepší než ten hlupák Miller. Přeju vám to!“ skáče štěstím jiná fanynka na Twitteru.

Ariana GrandeZdroj: winto

,,Jsou pro sebe jako stvoření,“ prohlašuje nejmenovaný zdroj deníku US Magazine. ,,Jejich přátelé jsou hrozně nadšení a hlavně podporující.“

Ariana GrandeZdroj: winto

Další zdroj blízký Arianě uvedl: ,,Jsou to rychlé zásnuby. Jsou to prostě dva lidi, kteří jeden v druhém našli lásku a dělají se šťastnými. Začali o tom mluvit teprve před týdnem, není to nic, co by skrývali.“

Na druhé straně barikády, té s rozumem, se lidé diví, jak se mohli po tak krátké době zasnoubit. A rozhodně nešetří slovy!

Ariana GrandeZdroj: winto

,,Omg, tohle nechápu. Být ve vztahu je jedna věc, ale zasnoubit se po měsíci je něco úplně stupidního. Co si to, k***a myslela, je úplně blbá?“ rozohnila se bývalá fanynka popové superstar.

,,Holka, není nic špatného na tom být chvilku svobodná!“ útočí na ni jiná, pravděpodobně chvilku svobodná fanynka.

 Ariana GrandeZdroj: winto

Fanoušci se také hádají, jak dlouho jim to vydrží. Ti optimističtí píšou navěky, realisté se přiklánějí k šesti měsícům. My jsme o poznání… pesimičtější a říkáme tři měsíce. Což je stále déle, než vydrželo druhé manželství Kim Kardashian.

Ariana Grande se bojí vlastních tanečnic?Zdroj: Youtube

Poslední Arianin singl - No tears left to cry:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů